in

Andrija Milošević prvi put o ŽIVOTNOJ DRAMI, a ono što je uradio nateraće vam SUZE NA OČI

Glumac Andrija Milošević je u jednom TV gostovanju otkrio je šta je uradio kako bi majci Veri pomogao u borbi sa teškom bolešću.

– Moja majka je bila dugo bolesna. Imala je jedan tragičan život. Ona je heroina mog života. Ja sam počeo da radim nezavisnu produkciju, koja će se pokazati posle kao moj neprikosnoveni put u karijeri, tačnije počeo sam da radim predstavu kako bih njoj omogućio da ima operaciju u Beogradu. Trebalo je da joj se uradi transplantacija bubrega – ispričao je Andrija.

– I uspeli smo u tome. Produžili smo joj život. Moja baba Sofija, koja je i dalje živa, joj je dala bubreg – rekao je glumac.

Kako kaže, njegova majka je živela zbog svoje dece.

– Toliko je i izdržala na kraju da živi samo zbog nas. Ništa drugo je nije veselilo. Izuzetno je pratila moju karijeru. Sa neviđenom empatijom je doživljavala sve što ja radim, moje tuge i radosti. Iako mi nismo pričali o tome. Nisam imao običaj da pričam sa njom o tome, a sad mi je žao. Jako me je dobro poznavala iako me poslednjih 30 godina čestito nije ni videla – rekao je Andrija Milošević u emisiji „Novo doba“.

Podsetimo, Vera Milošević preminula je 9. februara 2019. u 64. godini života u Podgorici, a glumac nikada nije krio koliko mu je njena podrška značila.

Kurir