in

Anđelka Prpić useljava novog dečka u svoj stan: Ovo su detalji

Anđelka Prpić useljava novog dečka u svoj stan: Ovo su detalji

Glumica koja je navodno u šestom mesecu trudnoće, planira da počne zajednički život sa budućim suprugom.

Mediji navode da je Marko kupio stan u neposrednoj blizini Anđelke još pre nego što su započeli vezu, a s obzirom na to da su se od ranije znali, postali su još bliži. Izvor blizak paru tvrdi da je Marko navodno i ranije živeo kod bivše devojke, sa kojom je planirao da se oženi dok se nije zaljubio u glumicu.

Premijera filma Nebesa

Glumica navodno živi u luksuznom stanu na Vračaru koji ima više od devedeset kvadrata, a koji je kupila posle razvoda.

Postoje priče i o tome da razmišlja da kupi još jednu nekretninu.

„Marko je živeo i kod bivše devojke u stanu, te ne bi bilo čudno da se useli i kod Anđelke. Tamo im je i komotnije jer je njen stan prostran, imao oko 90 do 100 kvadrata i lepo ga je uredila“, rekao je izvor blizak paru za „Glossy“.

S obzirom na to da sa glumicom posle razvoda živi i njen sin iz prvog braka, oni će uskoro biti četvoročlana porodica.

Anđelka je navodno u šestom mesecu trudnoće, a prema pisanju medija, ona namerava da se uskoro uda za Marka, ali daleko od očiju javnosti. O svojoj novoj vezi dramska umetnica, koja još uvek nosi prezime bivšeg supruga, ne želi javno da govori, ali je nedavno priznala da je srećna, a pojavila se i fotografija na kojoj nasmejana pozira sa ocem svoje bebe.

Anđelka se razvela nakon devet godina braka sa ugostiteljem Darijom Prpićem, koji je, sudeći po njegovoj skorašnjoj izjavi, prilično ljut na bivšu suprugu, ali i na svog nesuđenog kuma Marka.

BONUS VIDEO: Kako se opustiti u susret praznicima? – gosti Anđelka Prpić i Marija Kilibarda