in

Anđelka Prpić otkrila o čemu priča na psihoterapiji

Anđelka Prpić otkrila o čemu priča na psihoterapiji

Glumica ima veliki problem u kafani.

Anđelka Prpić nedavno se našla u centru medijske pažnje, a nakon što se saznalo za njenu trudnoću sa najboljim prijateljem njenog bivšeg muža.

Naime, glumica se nije oglašavala povodom ove teme, ali je odlučila da trudnoću ne krije, te smo mogli da je vidimo u društvu njenog novog partnera.

Anđelka je poznata i kao veliki boem i ne krije da voli kafanu i dobar provod. Ipak, to ume i da je košta.

„Volim da platim muziku, ali se uvek ispostavi da nikada nemam dovoljno koliko mi treba to veče, užas“, kazala je Anđelka nedavno, pa dodala i šta je muči:

„Imam jedan jako veliki problem, a to je kad dođem na vrh jezika mi je ta pesma i nema šanse da je se setim. Uvek sebi kažem napiši čoveče taj spisak! Mene časkom pogodi kafana“, dodala je bila za „Prvu“.

Osim toga, glumica je nedavno pričala da redovno posećuje psihologa.

Anđelka Prpić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

„Prvi put kada sam otišla kod moje terapeutkinje Bojane, koja je sva dama, vrlo svedena, i gestikulacija i mimika, i tiho govori, ženstvena, sve, a prekoputa – žongler na jednociklu. Sve što pričam, a tiče se moje duboke intime, sve je vic do vica“, kazala nam je tad glumica.

Anđelka i probleme prihvata sa osmehom na licu.

„Suza suzu stiže od smeha, ona žena kaže: ‘Šta vam je? Prvo se smirite’, a ja ustajem skačem, đipam, pa mi kaže: ‘Povredićete se, šta je smešno?’“, navela je bila sa osmehom na licu Prpićka.

Ipak, ona tvrdi da joj je pomoć psihoterapije dobrodošla.

„Mislim da nije ideja psihoterapije da bismo mi postali neko drugi, već da prosto te odbrambene mehanizme, kojih nismo ni svesni da ih palimo, da ih osvestimo. Ja nekada mogu i da odlučim da budem svesno opet ona sa tim modelima, ali sad sam makar svesna. Ne baš svega, ima tu posla o-ho-ho, ali sam svesna kada to kreće po automatizmu i kada uspem da savladam i kada nažalost ne uspem“, ispričala je iskreno Anđelka.

BONUS VIDEO: TOP 5 najzgodnijih srpskih glumica mlađih od 35