in

Anđelka Prpić o kritikama na početku karijere

Anđelka Prpić o kritikama na početku karijere

Glumica je uživala u projektu koji je Srbija godinama obožavala.

Glumica Anđelka Prpić poslednjim nedelja izazvala je neverovatnu pažnju javnosti zbog ljubavne veze i trudnoće sa nekadašnjim venčanim kumom svog bivšeg muža Darija Prpića.

Anđelkine uloge su zapažene u mnogim filmskim i serijskim ostvarenjima, a mnogi su zaboravili njene početke na televiziji, kada je pre 11 godina vodila kultnu emisiju „48 sati svadba“.

Glumica se mnogo promenila od tog perioda, te danas neguje drugačiji stil i ne krije da su joj kolege tada govorile da joj ne treba takav angažman, jer je u pitanju, kako su joj pričali, „najveće smeće“.

„Radila sam emisiju ’48 sati svadba’. To sam radila jedno leto. Sve kolege koje su me savetovale i želele mi dobro, svi su bili protiv toga“, rekla je ona jednom prilikom u emisiji Ognjena Amidžića.

Anđelka Prpić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Rekli su mi da ne prihvatim, u fazonu – šta će mi to, to je ‘treš’ (đubre). Međutim, ja sam iz Požarevca, odnosno jednog sela oko Požarevca, sada su svi u Beču, kako je to obično bilo u našem kraju. Meni je taj naš mentalitet u DNK, to kako se slave svadbe, običaji, muzika pod šatrom, igranje kola, Moravac, Vlaško. Ja to ne bih imala gde više da pokažem, a znam sve da ih igram“, dodala je tada.

Glumica priznaje da je odrastala na narodnim veseljima i svadbama ispod šatre iz svog kraja, te da je tu zavolela Moravac, Užičko i Vlaško kolo.

„Sve slike iz detinjstva sa mamom i tatom su mi ispod šatora. Ja sam ih uvek pitala: ‘Da li ste me vodili negde drugde, o čemu se radi?’. Vodio me tata i na Marakanu, to su neke uspomene koje vučem, da ne kažem traume“, zaključila je glumica.

BONUS VIDEO: TOP 5 glumica koje su uspele u inostranstvu