in

AMERIČKA SENATORKA CELOM SVETU POKAZALA ZADNJICU! Samo je želela da “zapleše”, ali je izazvala MEGASKANDAL! (FOTO, VIDEO)

Cela Amerika bruji o nezapamćenom skandalu sa interneta koji se dogodio u skorije vreme. Naime, demokratska senatorka Roud Ajlanda zaprepastila je pratioce TikToka, a zatim i ljude širom planete, nakon što je na toj popularnoj društvenoj mreži objavila, malo je reći, šokantan snimak s plaže.

Reč je o Tijari Mak, koja ima svega 28 godina, a jedina je žena koja je 2020. izazvala aktuelnog državnog senatora Harolda Metsa na predizborima demokrata i pobedila ga. Osvojila je čak 60% glasova. I umesto da se, kako su naveli američki mediji, ponaša u skladu sa aktuelnim uspehom koji je postigla, ona ne prestaje da šokira građane.

Tiara ne samo što je otvorila TikTok nalog, gde svoju intimu deli sa pratiocima, a kojih ima više od 15.000, već je uradila nešto nezamislivo. Pre nekoliko dana je zapravo objavila snimak kako u minijaturnom kupaćem kostimu, takozvanoj tangi, tverkuje (prim. aut. popularni ples koji podrazumeva trešenje zadnjicom). Da čitava situacija bude nestvarnija, ona se u jednom trenutku okrenula naglavačke, tako da je bukvalno dubeći na glavi tresla zadnjicom dok je neki njen saputnik sve to zabeležio u najkrupnijem mogućem kadru. 

Još interesantnije od svega je da je Makova snimkom poručila biračima da glasaju za nju.

– Obećana senatorska zamka žeđi na ostrvu Blok – napisala je ona uz nedavno objavljeni snimak.

Marketinški stari trik je da je svaka reklama dobra, tačnije i ona loša, ukoliko izazove reakcije ljudi, što je mlada Afroamerikanka očigledno uspela.

Iako je snimak za kratko vreme dobio blizu 11.000 lajkova, vidni su bili i brojni negativni komentari.

Tijara, pak, smatra da je sve to rezultat toga što je ona žena i to Afroamerikanka.

– Kako je neprijatno imati nekog ovakvog za državnog senatora. Kakvo je to ponašanje, dizati svoje veliko dupe u vazduh i tverkovati. Ne želim takav mentalitet u vladi! –

– Nisam konzervativac i razočaran sam –

– Gde podvući crtu u ponašanju javnih ličnosti? Biti neobičan da bi mi se divili? –

– Duboko sam tužan što je ova žena senator u bilo kojoj državi –

– Misliš li da je ovo profesionalno ponašanje, Tijara? –

– Zašto ona nije državni sekretar? Zašto je ne guraju za predsednika? –

– Ne želim da ikada čujem da se žališ na to kako se žene ne poštuju u ovoj zemlji nakon što si ovo objavila –

Posle masovnih kritika, Makova je odlučio da odgovori objavom na TikToku.

– Dušo. Imam diplomu Ivi League i trenutno sam državna senatorka. Ne radi se o tome šta nosim i šta radim. Neće me poštovati bez obzira na sve, ja sam Afroamerikanka – odgovorila je Tijara uz snimak na kome priča kako joj nije jasno odakle toliko komentara mržnje.

BONUS VIDEO: