in

Aleksandra Prijović otkrila da ju je muž Filip Živojinović osvojio poklonom vrednim svega nekoliko stotina dinara

Aleksandra Prijović otkrila da ju je muž Filip Živojinović osvojio poklonom vrednim svega nekoliko stotina dinara

Bila je to ljubav na prvi pogled.

Pevačica Aleksandra Prijović već pet godina je u braku sa Filipom Živojinovićem.

I pored velike medijske pažnje, važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a u njihovom braku do sada nije bilo skandala.

Aleksandra je jednom prilikom kazala i da su se godinama pre početka veze poznavali.

„Ne sećam se gde smo se upoznali, ali znam da nas je sudbina vezala. Pre nego što smo počeli da se zabavljamo godinama smo se sretali na raznim mestima, u prolazu. Viđali smo se i kod Brene i Bobe na privatnim žurkama na kojima sam često pevala, mada to je sve bilo u prolazu, bez zvaničnog upoznavanja“, ispričala je Aleksandra jednom prilikom.

Pevačica je otkrila čime ju je Živojinović osvojio.

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović Foto:Dragan Mujan/Nova.rs/Nemanja Jovanović/Nova.rs

„Čim sam ga upoznala, znala sam da će to biti ljubav za ceo život. Naš prvi poljubac desio se u mom stanu na Voždovcu. Odmah me je osvojio manirima, načinom razmišljanja i stavovima. Još tada sam znala da ću se udati za njega i da je on pravi. Oduševio me je prvi put kada je trebalo da dođe kod mene. Pitao me je šta ću da popijem i pojedem, da donese. Ja sam rekla ‘ništa’, jer znate kako je u početku – kad vam se neko sviđa, niti ste gladni, niti ste žedni“, kazala je ona.

Ipak, jedan njegov gest i danas pamti.

„On je insistirao da mu kažem šta pijem i ja sam rekla da pijem samo vodu. On se posle pojavio kod mene sa paketom vode. To me je kupilo, taj njegov gest, jer sam shvatila da obraća pažnju na ono što pričam. Ko bi vam doneo paket vode kada se podrazumeva da u kući imate vodu“, zaključila je Prija svojevremeno za „Grand“.

BONUS VIDEO: TOP 5 pevača koji su imali samo jedan hit