in

Aleks Džons ostavila dečka

Aleks Džons, Foto: YouTube/printscreenJacklyn Hyde

Privatni životi javnih ličnosti oduvek su intrigirali javnost. Svaki segment njihove privatnosti novinari su se trudili da obelodane i objave u svojim medijima. Međutim, neretko se dešava da javne ličnosti iskoriste medijski prostor za privatna obračunavanja o kojima se priča mesecima, nekad i godinama.

Jedna od takvih situacija je ona u kojoj su glavi akteri bili voditelji Aleks Džons i Stiv Džons. Nekadašnji par koji je dobro razmrdao javnost svojim raskidom.

Voditeljka “Prvog šoua” Aleks Džons otkrila je pravi razlog njenog razlaza sa kolegom, velškim TV voditeljem Stivom Džonsom u Nougtiesu. Velški voditelji bili su u vezi od 1999. do 2002. godine kada su oboje radili u emisiji Rise na Kanalu 4. U to vreme Aleks je bila dopisnik za zabavu u emisiji i ukazala se prilika da intervjuiše holivudsku zvezdu Anđelinu Džoli.

Ali umesto da kaže Aleks za ponudu koja se pruža jednom u životu, ona tvrdi da se Stiv pretvarao da je bolesna kako bi mogao da joj ukrade trenutak i sam uradi intervju. Aleks je to priznala kada se pojavila kao gošća na podkastu Dish sa domaćinima Nikom Grimšoom i šeficom kuhinje Angelom Hartnet.

– Obično bi [Rise] zvala ujutru i tražila da dođe i napravi intervju. Odsela sam u Stivovom stanu u vreme kada sam radila u Londonu, a on je podigao fiksni telefon i rekao: “Al nije ovde. Ne oseća se dobro, morala je da se vrati u Kardif”. Dakle, uradio je intervju – otkrila je Aleks u podkastu za Mejl Onlajn.

Ubrzo nakon što je Stiv intervjuisao Anđelinu, otišao je na jednu od svojih najvećih svirki u to vreme kao prezenter u kultnoj TV emisiji o mamurluku T4. Ali kada su producenti otkrili šta je Stiv uradio, odlučili su da se malo zabave s tim. Aleks je ranije rekla u podkastu da je Stivova izdaja bila pravi razlog zašto su raskinuli. Objašnjavajući kako se osvetila, Aleks je podelila:

– Vratila sam se u stan i pitala se gde je on? Prolazili su sati, niko se nije javljao na telefone. Na kraju sam pomislila da ću se odvesti u Kardif jer ne znam gde si, verovatno si otišao u pab. Onda je pozvala producentska kuća i rekli su: „Imamo malu situaciju. Sutra ujutru tvoj dečko ide na premijeru sa Anđelinom Džoli i bilo bi zaista smešno da dođeš na liniju, uživo u emisiji i iznenadiš ga i kažeš da tačno znaš šta je nameravao. Pristala sam. Na TV-u uživo sam kao: „Lagao si me, gde si bio?“ Tako da, nije iznenađujuće, razišli smo se na televiziji uživo! – otkrila je voditeljka detalje skandaloznog raskida.

Aleks je nastavila dalje i uspela da pronađe ljubav sa brokerom osiguranja Čarlijem Tomsonom, sa kojim je u braku od 2015. Takođe je majka troje dece – Tedija, Kita i Eni.

Njen bivši Stiv (46) sada živi na relaciji London – Los Anđeles nakon što je imao ogroman nastup na The X Factor USA. Dok je radio na Iks Faktoru, upoznao je svoju sada ženu Filiciu Džekson Džons, sa kojom se oženio 2014. godine.

Bonus video:


00:45

ESPRESO: Trg glumaca

(Espreso/Srećna Republika/Prenela:M.Ć)