in

ALEK BOLDVIN KOJI JE UBIO KOLEGINICU RANIJE PREŽIVEO PREDOZIRANJE!

Foto: Youtube prinstcreen

Holivudski glumac Alek Boldvin, koji je na snimanju filma “Rust” (“Rđa”) upucao i ubio svoju koleginicu Halanu Hačins (42) i ranio kolegu Hoela Souzu, 2017. godine je otkrio da se jednom prilikom u svojim dvadesetim godinama, predozirao.

U razgovoru za Good Morning America, on je otvoreno pričao o svojoj boribi sa zavisnošću o alkoholu i narkoticima, ali i tome kako je uspeo da se oporavi 1985. godine.

– Postao sam čist neposredno pre mog 27. rođendana. A te dve godine, koliko sam živeo kao osoba koja svakodnevno zloupotrebljava narkotike i pije alkohol, bile su pravi očaj. To je bilo veoma bolno – iskreno je ispričao Boldvin, dodajući i da se jednom prilikom predozirao.

Alek Boldvin, King
foto: Printscreen/youtube

– U to vreme sam doživeo nešto što danas nazivaju predoziranjem, a to sam krio godinama. Sada mi je drago zbog toga, jer mnogo mladih osoba se ne odluči na odvikavanje – ispričao je on, aludirajući na to da se zbog predoziranja odlučio na zdrav život.

Boldvin se sada sa novim teškim trenucima u životu, nakon što je ubio koleginicu i ranuo kolegu na setu filma, koji se snima u Novom Meksiku.

U saopštenju iz produkcije filma “Rust” (“Rđa”) navodi se da je došlo do nesreće usled nepravilnog korišćenja filmskog oružja.

Policija u saopštenju navodi da je prerano reći o kakvom se događaju radilo i nisu upotrebili termin nesreća, ostavljajući to istražiteljima.

alek boldvin
foto: youtube prinstcreen

Prema navodima istražitelja nemili događaj zbio se prilikom snimanja scene koja je uključivala korišćenje rekvizita vatrenog oružja, kada je došlo do ispaljivanja.

Sprovodi se istraga o vrsti metaka koji su ispaljeni.

U saopštenju agencije AFP, portparol šerifa iz Santa Fea rekao je da je Boldvin razgovarao s detektivima. Nikakva optužnica zasad nije podignuta.

– Došao je dobrovoljno i napustio zgradu nakon što je obavio razgovor – rekao je portparol.

Bonus video:

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz  na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso/Telegraf)