in

Aco Pejović otkrio da je pozvao Eminu Jahović čim se desio razorni zemljotres

Aco Pejović otkrio da je pozvao Eminu Jahović čim se desio razorni zemljotres

Pevač govorio o svojoj koleginici.

Aco Pejović i Emina Jahović snimilu su duetsku pesmu koja je trebalo da izađe, ali zbog nepredviđenih okolnosti to se sada neće desiti.

Naime, Turska je jedna od zemalja kojoj su jaki zemljotresi doneli ogromne katastrofe za čovečanstvo, a Emina je nedavno uputila apel da se ugroženima pomogne. Zbog ovoga je pevačica morala da odliži planove koje je imala.

„Emina je državljanin Turske i deca su joj tamo. Posavetovali smo se i ja sam joj rekao da ima puno pravo da to ne objavimo zbog velike tragedije koja se desila u Turskoj. Bilo bi bez veze da se u ovim trenucima objavljuje pesma“, rekao je Aco Pejović i dodao:

„Odlučili smo da to bude 8. mart. Odmah sam je zvao kada se desio zemljotres. Pitao je kako su joj deca. Što se tiče njene porodice, svi su zdravo i dobro.“

Podsetimo, Emina Jahović godinama je bila u braku sa turskim muzičarem Mustafom Sandalom sa kojim ima dvoje dece, sinove Jamana i Javuza.

Ona tečno govori turski jezik, a svojevremeno je igrala i u turskoj seriji „Polje lala“, koja se prikazivala i u Srbiji.

BONUS VIDEO: Emina Jahović se pojavila na MAC awards-u