in

Aca Sofronijević doživeo ogromnu neprijatnost na aerodromu u Dubaiju

Aca Sofronijević doživeo ogromnu neprijatnost na aerodromu u Dubaiju

Harmonikaš Aleksandar Sofronijević otkrio je kakav peh doživeo na aerodromu u Dubaiju.

Aleksandar Sofronijević je zaboravio pasoš u avionu kada je sleteo u Ujedinjene Arapske Emirate, a to je shvatio tek nakon pola sata nakon sletanja.

„Ja sam uspeo da zaboravim pasoš u avionu, na presedanju. Tako kada često idete na put stalno se nešto može desiti, nepredviđeno. Kad je glava ovako puna svih informacija i svega, ja sam uspeo da zaboravim pasoš u avionu na presedanju, kada smo sleteli u Dubai, i kada smo trebali da letimo za Adelejd“, započeo je Aca Sofronijević, pa nastavio:

„Imali smo pauzu nekih 3,5 ili 4 sata, ja sam shvatio da je meni pasoš ostao u avionu posle nekih pola sata. Ja sam zvao aerodromsko obezbeđenje, oni su rekli da nije moguće da se to vrati i da moram da sačekam sledeći let, pa šta da radim, ali ako stignete i ako brzo trčite i možete da dođete na kraj aerodroma u Dubaiju koji je ogroman… Ja sam krenuo ozbiljnim gasom da trčim do te pozicije gde su oni našli moj pasoš. Ne znam u životu da li sam se više preznojio i trčao da stignem na let, da sve bude okej jer su mi tamo ostali i pasoš i dokumenta i neki novac i te neke moje kartice koje sam ja poneo da imao za ne daj Bože u Australiji. Oni su sve to našli, hvala im puno ljubazno osoblje, i tačno sam stigao na avion 15 minuta pred ‘check- in’ pred ulazak u avion da preletimo za Adelejd.“

BONUS VIDEO: Učesnik Moldavije na Evroviziji svira za Konstraktu