in

“ACA LUKAS ME JE PRED ZADRUGU ZVAO NA GRUPNJAK!” Ispovest bivše devojke srpskog pevača: Porodica joj POLUDELA!

Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, ATA images

Pevačica i zadrugarka Marijana Zonjić (25) je, kako je ispričala, noć pred ulazak u “Zadrugu” provela u krevetu sa Acom Lukasom (52).

Marijana Zonjić je, naime, otkrila da ju je folker pred rijaliti zvao da imaju intimne odnose, i to sa još jednom devojkom.

Marijana Zonjić
foto: NIKOLA ANĐIĆ

– Lukas najviše voli odnos sa dve devojke, ali ja nisam za tu varijantu. Volim klasičan intimni odnos jednog muškarca i jedne žene. Iako sam mu to rekla, na kraju je pozvao neku drugaricu da nam se pridruži u krevetu. Kada je ona došla, pobegla sam! Prosto me to ne privlači – rekla je pevačica i otkrila da je Acu upoznala pre nekoliko godina kad je bila njegov fan.

– Lukasa sam upoznala u Podgorici na svirci, htela sam da se fotografišem sa njim i tako je sve počelo. Kada smo bili zajedno, često mi je pričao o bivšoj ženi Sonji. Aca mi je otkrio i s kim je sve bio sa estrade, ali nije na meni da to iznosim u javnost. Moja porodica je pobesnela kad je saznala za nas, govorili su mi da mi ne treba, ali ja sam ipak nastavila da se sastajem s njim u njegovom stanu – rekla je Marijana.

Aca Lukas, Nastup
foto: Ana Paunković, Privatna arhiva

Zonjićeva je otkrila i da pre ulaska u “Zadrugu 5” nije imala aferu samo sa Lukasom, već i sa dečkom svoje drugarice Maje Marinković, Filipom Carem, koji se pre dve večeri takođe uselio u “Zadrugu 5”.

– Sa Majom sam baš dobra, ali ona ne zna šta se desilo sa Carem. Čak me je zvala da mi kaže da ga čuvam u “Zadruzi”, a ne zna da sam se ljubila sa njim. Slao mi je poruke da mu se sviđam i da je lud za mnom. Kada sam bila u izlasku sa prijateljima, pao je i poljubac, ali ništa više od toga. Mislila sam da se on samo druži sa Majom, sutradan sam saznala da su zapravo u vezi – završila je šok priču Zonjićeva.

Maja Marinković, Filip Car
foto: Printscreen Instagram

(Espreso/Informer)