in

žene u kupaćem – Najžena

Devojka je otišla na letovanje u Španiju i objavila na svom Instagramu fotogrtafije u kupaćem kostimu. Nije ni slutila sa će postati popularna preko noći.

Pravo žensko telo

“Objavila sam fotografiju u bikiniju i postala je viralna zbog toga kako moje telo izgleda. Toliko ljudi je pisalo da ovako izgleda pravo žensko telo ili da konačno vide telo koje liči na njihovo. Ja sam samo uživala u svom kupaćem kostimu pokazujući kako lepo izgledam, nisam uopšte razmišljala o tome”, napisala je na Instagramu Karli koja je objavila fotografije bez filtera i sređivanja.

 

 

Karli je Amerikanka koja vodi jedan podkast, a te njene fotke u kupaćem su samo na Instagramu prikupile više od 25 hiljada lajkova i izazvale brojne komentare žena koje su joj zahvaljivale na tome što promoviše realnu sliku ženskog tela.

Ponosna na sebe

Devojka je objasnila da nije reč samo o tome što ima neki kilogram viška i telo joj nije zategnuto, već i o činjenici da je pokazala nedostatke s kojima se skoro sve devojke i žene suočavaju, poput celulita i modrica. Dodala je kako su žene “umorne od nametanja standarda lepote.”

“Ja sam poput vas – ne sviđa mi se uvek odraz u ogledalu i to je u redu. Ali želim da vas podsetim da, bez obzira na to kako izgledate spolja, to vas ne određuje kao ljudsko biće. Da, svi želimo da dobro izgledamo ovog leta, ali ako se probudite i ne osećate dobro zbog svog izgleda, nije kraj sveta”, dodala je.

 

 

“Svaka devojka treba ovo da čuje”

Ovog puta ćemo zanemariti ružne komentare. Pripadnice lepšeg pola su bile oduševljene njenim stavom, pa su u komentarima pisale: “Umorne smo od filtera i fotošopiranja slika pre nego što ih objavimo, ovo je tako osvežavajuće i stvarno”, “Osećam kao da samo vidimo ekstreme, kao što su vitki ili plus sajz modeli, ali ništa između”, “Svaka devojka treba ovo da čuje” i slično.

Bonus video:

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /