in

Zar je moguće da se ovako pojavila na festivalu? Obamina ćerka u opuštenoj varijanti na prestižnom događaju, ni trunke glamura

Malija Obama počinje da gradi svoju karijeru u filmskoj industriji. Dvadesetpetogodišnja ćerka bivšeg američkog predsednika Baraka Obame prisustvovala je Fimskom festivalu Sandens 2024. u Prospektor Skver teatru u Park Sitiju u Juti, na premijeri svog kratkog filma “Srce”, koji je napisala i režirala. 

Filmski debi je omogućio Malijino prvo pojavljivanje na crvenom tepihu, a po izgledu njene ultraudobne odeće, definitivno se obukla u stilu Sandensa. Umesto štikli i koktel-haljina, koje su uobičajene na drugim filmskim festivalima, Sandens ima mnogo ležerniji pristup oblačenju na crvenom tepihu sa fokusom na odeću za napolje s obzirom na hladniću i sneg koji je padao. 

Dugom sivom vunenom kaputu, beloj košulji na plave prugice i crnim helankama ispod Malija je dodala par cokula, dok joj je oko vrata bio obmotan sivi pleteni šal, nekoliko nijansi tamniji od njene jakne, a dopirao je skoro do zemlje. Malija je raspustila kosu i dodala nekoliko malih pletenica, dok je šminka bila u nude fazonu, prenosi 24sedam.rs. 

Njen film “Srce” je priča o ožalošćenom sinu čiju ga je umrla majka ostavila sa neobičnim zahtevom u testamentu. U segmentu filmskog festivala “Upoznajte umetnika“, Malija je svoj svoj rad opisala kao “film koji govori o izgubljenim predmetima i usamljenim ljudima, oproštaju i žaljenju, ali takođe naporno radi da otkrije gde mogu postojati nežnost i bliskost. u tim stvarima“.

 

Bonus video: