in

Zamenile su baletanke: Ove cipele su najnoviji trend, neke dame ih obožavaju, druge ne podnose, šta vi kažete?

Takozvane “gole” cipele obožavaju mnoge poznate dame. Jedna od njih je glumica Dženifer Lorens koja je pre neki dan prošetala u mrežastim baletankama. Ona je predvodnica trenda koji će preplaviti proleće i leto ove godine. „Gole“ cipele mogu biti od mrežastih i različitih providnih materijala, ali se kod svih modela vidi stopalo.

Profimedia

 

Poznata glumica voli upečatljive cipele i iskakanje iz uobičajenog „dress coda“. U poslednje vreme je nekoliko puta viđena u modelima cipela koji stvaraju utisak bosih nogu. Čak je i na crvenom tepihu u Kanu obula japanke, koje su virile ispod njene „Dior“ večernje haljine.

dženifer lorens

Profimedia

 

Sada je Dženifer ponovno privukla pažnju izborom cipela. Naime, glumica je fotografisana u providnim „nude illusion“ baletankama, pokrećući tako jedan od trendova cipela za proleće/leto 2024. godine. Model koji ona nosi je praktičan i predstavlja zanimljivu promenu od neudobnih visokih potpetica. Ovo će svakako biti trend oko kojeg će se sukobljavati mišljenja dama jer ovakve cipele ili volite ili ne podnosite – sredine nema.

Bonus video: