in

Zamalo sve ispalo: Kejti Peri se otkačila majica u sred emisije, kleštima je nameštala cela ekipa!

Kejti Peri je preživela modnu krizu!

Sudija ,,Američkog Idola” (39), doživela je neugodan trenutak u epizodi u ponedeljak uveče kada joj je majica pukla usred suđenja.

,,Kvar” se dogodio neposredno pre nego što je Roman Kolins nastupio sa pesmom „It’s A Man’s Man’s Man’s World” Džejmsa Brauna kada je pevačicina metalna majica brenda Kejt Barton pukla na leđima.

U video snimku iza scene koji je Peri objavila na Instagramu nakon emisije u ponedeljak, 15. aprila,  članovi emisije su viđeni kako pokušavaju da joj poprave gornji deo dok je ona ostala da sedi za žirijem.

„Pukao mi je gonji deo #idol“, objasnila je Peri u naslovu.

„Gornji deo mora da mi ostane na mestu”, rekla je pevačica pesme „Daisies” u klipu, pre nego što je zabrinuto pogledala u kameru. „Ako se ne popravi, ova emisija će dobiti više nego što je želela“, našalila se dok su joj popravljali gornji deo.

 

 

Njen kolega, sudija Luk Brajan je tada priskočio u pomoć. ,,Hej, mogu ja to!”, rekao je kantri pevač (47) dok je izvlačio par sićušnih makaza i posegao prema zadnjem delu Kejtine majice. “Idem u akciju!”, uzviknuo je.

Brajan je ubrzo zastao i promenio mišljenje rekavši: „Nema veze.”, zatim se pojavio slajd na kome je pisalo: „Nekoliko trenutaka kasnije…”

Peri je sledeći put viđena u snimku iz epizode ​​emisije od ponedeljka uveče odmah nakon što joj je pukla majica. Ona je obavila ruke oko grudi dok je stajala pred žirijem.

,,Ta pesma mi je slomila top!” pevačica je rekla Kolinsu. „Pretpostavljam da je to ženski svet“, dodala je, zaigrano se osvrćući na njegovu pesmu.

„Ocene! Dajmo ocene!” našalio se Brajan.

„Ovo je porodična emisija!“, našalila se Kejti klečeći iza stola kako bi se pokrila

Pevačica je u poslednjem kadru viđena kako jastukom prekriva grudi, navodi People.

 

Bonus video:

 

 

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /