in

Udala se Sofija Riči: Odabrala je venčanicu san snova, Šanel kreacija, šivena po meri, jedan detalj je čini BAJKOVITOM

Udala se Sofija Riči: Odabrala je venčanicu san snova, Šanel kreacija, šivena po meri, jedan detalj je čini BAJKOVITOM

 

 

 

 

Za ovaj poseban dan, Sofija je odabrala venčanicu brenda Chanel, koja je bila šivena po meri.

Lepa 24-godišnjakinja je zablistala u venčanici boje slonovače, koja je inspirisana jesenjom kolekcijom ovog francuskog brenda za 2023. godinu. Haljina je klasičnog kroja, ali sa modernim i atraktivnim elementima. Venčanica prati liniju tela, a zatim se lagano širi od kolena nadole, ima visoki okovratnik i otkriva ramena, dok se na kraju krasi poduži šlep.

Profimedia

 

Sofijina venčanica je bila potpuno prekrivena svetlucavim šljokicama, koje su dodale sjaj i glamur celoj kombinaciji. Kao dodatak, Sofija je nosila jednostavan prozirni veo, prekrasne bisernu minđuše i mali, ali efektan bidermajer.

 

 

Sofija je do oltara stigla sa svojim ocem, legendarnim pevačem Lajonelom Ričijem, koji ju je sa osmehom ispratio u ruke Eliota. Venčanje je održano u luksuznom hotelu Cap-Eden-Roc, a sve je bilo upriličeno po najvišim standardima.

 

 

Sofija i Eliot su već dugo u vezi, a sada su odlučili da svoju ljubav krunišu brakom. Slike sa venčanja oduševile su fanove širom sveta, a mnogi su hvalili Sofijin izbor venčanice i njen elegantan izgled.

Ovo je bio jedan od najvažnijih dana u životu mladog para, a venčanje je bilo nezaboravno i glamurozno kao i sama Sofija.

BONUS VIDEO