in

U providnoj haljini privukla maksimalnu pažnju: Rita Oro na sopstvenoj proslavi pokazala ZADNJICU bez ikakvog blama

U providnoj haljini privukla maksimalnu pažnju: Rita Oro na sopstvenoj proslavi pokazala ZADNJICU bez ikakvog blama

 

Pevačica Rita Ora (32) pojavila se u veoma providnoj haljini sa detaljima perja na proslavi povodom 10 godina njene uspešne karijere u Los Anđelesu u petak.

Rita je imala neverovatan nastup u providnoj haljini od prozirnog mrežastog materijala koja je padala do članaka. Crni pernati detalji su delimično pokrivali Ritino telo oko vrata i grudi i sa strane prema donjem delu tela.

Crne štikle sa otvorenim prstima pevačica je kombinovala i na kaiševima. Raspustila je kosu i napravila lagane kovrdže, a dok je slikala, okrenula je leđa kamerama i pokazala zadnji deo haljine.

Podsetimo, Rita je karijeru započela 2011. godine na Jutjubu, a 2012. godine zajedno sa muzičarem DJ Freshom napravila je pesmu ‘Hot Right Nov’. Nakon toga, pevačica je objavila dva albuma, ‘Ora’ iz 2012. i ‘Feniks’ iz 2018. Treći album planira da objavi krajem ove godine, a datum još nije poznat. Rita je osvojila ukupno 10 nominacija za MTV Europe Music Avards, a časopis Harper’s Bazaar proglasio ju je za ženu godine 2013.