in

Trik koji ćete obožavati: Uz ovaj sastojak koji imate kod kuće parfem če vam trajati mnogo duže

U svetu lepote, traganje za načinom kako produžiti trajanje omiljenog parfema predstavlja izazov. Postoji jednostavan trik da uživate u mirisu svog najdražeg parfema mnogo duže nakon što potrošite čitavu bočicu, i to uz pomoć – vazelina. 

Ovaj sjajan trik oduševio je društvene mreže, a uz njega ćete s lakoćom napraviti svoj “parfemski balzam” kod kuće. Započnite pripremom potrebnih sastojaka, a to su samo vazelin i vaš omiljeni parfem. Zagrejte vodu u loncu, a zatim stavite posudicu sa vazelinom unutar lonca kako bi se potpuno otopio i pretvorio u glatku, konzistentnu smesu. Kada je vazelin otopljen, dodajte smesi 6-7 kapi parfema i sve zajednop promešajte temeljno, kako biste ravnomerno rasporedili miris. Nakon mešanja, stavite posudicu u frižider i pričekajte da se smesa stvrdne (oko 2 sata). Kada je spremna za upotrebu, izvadite je iz frižidera i pričekajte nekoliko minuta pre nanošenja.

 

 

 

Ovaj jednostavan parfemski balzam možete nanositi na bilo koje mesto na kom želite da istaknete svoj omiljeni miris, a ovaj trik, osim što omogućuje da uživate u mirisu tokom cijelog dana, ujedno i produžava životni vek vašeg parfema, odnosno pruža priliku da iskoristite vaš omiljeni, skupoceni parfem – do poslednje kapljice.

BONUS VIDEO: