in

Top PET novogodišnjih frizura: Napravite je sami, UŠTEDITE novac i izgledajte GLAMUROZNO!

Top PET novogodišnjih frizura: Napravite je sami, UŠTEDITE novac i izgledajte GLAMUROZNO!

Došlo je doba godine kada mnoge od nas mahnito pokušavaju svoju novogodišnju odeću upariti sa savršenom šminkom i frizurom i izgledati poput dive. 

Mnogi frizeri su odavno već  za 31. zakazani, a ako ste već ostali bez profesionalne frizure, vreme je da uzmete stvari u svoje ruke. 

Iako je najlakše zavezati kosu ili je samo pustiti, vreme je da budete glamurozne i zasijate!

Glamurozne frizure za Novu godinu

“Barbiecore” je dominirao celu 2022. i ne žalimo se. Klasična Barbi podignuta frizura čini elegantnu, ali seksi frizuru, posebno ako nosite sparnu večernju haljinu. Kako biste uokvirili lice, pobrinite se da nekoliko pramenova kose lebdi oko vašeg lica kako biste mu dali karakter. Ova frizura odličan je izbor za Novu godinu!

 

 

Pletenice su se vratile u život! I mnogim devojkama je drago zbog toga. Ovo je veoma jednostavna frizura koja štedi vreme ali je i pre svega specifična!

Uzmite prednje pramenove kose sa svake strane i koristite male gumene trake da napravite male mehuriće od vrha do dna. Malo povucite mehuriće da dodate malo volumena i imate slatku i retro frizuru.

 

 

Svemirske punđe nikad ne izlaze iz mode. Najbolji deo ove frizure je činjenica da uvek možete staviti svoj neki završni “pečat” . Želite da vežete slatke trake na njoj ili dodati malo sjaja, kopče, na vama je.  Jedno je sigurno, uz ovu frizuru ćete izgledati urbano i drugačije!

 

 

Jasno je da ovaj popis ne može da prođe bez elegantnih punđi. Sve što vam je potrebno je gusti češalj, koja kumica i naravno gel za kosu!  Koristite pojedinačne, prednje pramenove da ih oblikujete u suptilne talase i sve to dobro gelom prilepite! Jedno je sigurno, uz ovakvu frizuru ćete izgledati kao milion dolara za svega 20 minuta!

 

 

Blagi talasi ne izlaze iz mode, a sumnjamo da će se nešto i sledeće godine promeniti. Ovu frizuru sve žene obožavaju jer je pre svega veoma jednostavna a u isto vreme elegantna. Sve što vam je potrebno jeste jedna dobra četka za kosu sa kojom ćete uviti krajeve kose i to je to. Vi ste spremni! 

 

 

BONUS VIDEO