in

TikTokerka zaboravila da obuče suknju

Sara Plauman se spremala za večeru sa svojim verenikom kada je odlučila da snimi snimak svog autfita za TikTok.

Influenserka, koja takođe radi u prodaji, priseća se kako se upravo vratila kući i kako je kasnila. Nakon što je presvukla radnu odeću, ona je zgrabila svoj telefon da snimi kratak video snimak pre nego što napusti stan.

Tada je primetila da nešto nije u redu.

Zaboravila ključan deo

„Pomislila sam, ‘Zašto moja odeća ne izgleda dobro?’ “, rekla je Sara (27) za magazin People.

Pošto je kamera bila daleko, Plauman u početku nije shvatila da je zaboravila da obuče suknju.

,,Bila sam tako uzbuđena zbog ovog aufita jer je moja suknja (koju sam u početku zaboravila da obučem) bila potpuno nova!” ona kaže.

Nakon što je snimila svoju reakciju na nesreću, Plauman je postavila video snimak na TikTok. Od tada je postao viralan i ima preko 30 miliona pregleda i 17.000 komentara.

 

 

Plauman kaže da je u početku objavila snimak misleći da će jedan od njenih prijatelja, koji je često naziva najglupijom u grupi prijatelj, to videti i poslati joj poruku. „Ali sat nakon objavljivanja, imao je milion pregleda, a ja sam pomislila: „Čekaj, šta se dešava?“ “ priseća se ona.

„100% bih izašla bez suknje, ali te noći je bilo toliko hladno da bih definitivno osetila promaju u trenutku kada bih izašla napolje“, dodaje ona. ,,Provera autfita me je bukvalno spasila!” 

Influenserka dodaje kako uvek žuri sa posla na događaje, prilagođavajući se svom stalnom poslu od 9 do 17 časova, a istovremeno i snimanju sadržaja za TikTok. Međutim, kaže da ne bi menjala svoj život.

 

Bonus video:

 

 

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /