in

Tejlor Svift odala počast Kobiju Brajantu

Tejlor Svift (34) je upravo izašla u veoma sentimentalnom komadu nakita za svoje poslednje putovanje u studio za snimanje.

Pevačica pesme,,Lavender Haze” je svoj ležerni sportski izgled upotpunila ogrlicom sa citatom pokojne sportske ikone Kobija Brajanta. Komad pripada kolekciji nakita ,,Mambacita x ZC”  njegove supruge Vanese Brajant iz 2022. godine, u saradnji sa kompanijom nakita ,,Zoe Chicco Fine Jewelry”.

Sviftina ogrlica imala je zlatni kružni privezak ugraviran sa rečima „Kladi se na sebe“ i Kobijevim punim imenom ispod citata. Oko zlatno priveska je nalazili su se dijamanti, čime je motivacioni citat bio još upečatljiviji, ističe People.

Iako privezak više nije dostupan jer je Vanesina kolekcija bila dostupna javnosti samo mesec dana nakon objavljivanja, muška ,,Adidas Graphics Animal Polar Fleece” jakna koju je Svift takođe nosila u četvrtak jeste, i prodaje se za 120 dolara.

Sviftin izbor nakita u četvrtak samo je jedan od mnogih načina na koje je odabrala da se seti svog prijatelja Kobija, koji se pojavio na bini u centru Stejpls u Los Anđelesu 2015. tokom njene Svetske turneje 1989., i njegove ćerke Džijane Marije-Onore, od kada su tragično nastradali 2020. godine sa 41 i 13 godina.

 

Bonus video: