in

Tehnika nanošenja pudera koja je podelila SVET: Rezultat je lice koje izgleda kao da je prošlo kroz FILTER, mnoge žene su kunu da je najbolja, a ima i skeptičnih

Tehnika nanošenja pudera koja je podelila SVET: Rezultat je lice koje izgleda kao da je prošlo kroz FILTER, mnoge žene su kunu da je najbolja, a ima i skeptičnih

Tehnike nanošenja šminke na lice nekada su se mogle izbrojati na prste, a danas svi bjuti entuzijasti imaju svoje proverene metode.

Jedna od takvih je rutina nanošenja pudera Meredit Daksberi, koju je osmislila tokom studija i koju mnogi smatraju najkontroverznijom od svega što postoji, a koja je ozbiljno podelila internet. Naime, njena rutina se svodi na desetak (iako smo u jednom njenom spotu izbrojali sedamnaest) stiskanja tečnog pudera, koji potom dlanom utrlja u lice, a sve kako bi maksimalno pokrila sve nesavršenosti.

Metoda nikako nije prošla nezapaženo, pa su je jedni prihvatili raširenih ruku, potvrđujući da lice zaista izgleda savršeno i bez ijedne mane, dok drugi nisu nimalo oduševljeni. Bilo kako bilo, Meredit je uspela da zaradi više od 15 miliona TikTok pratilaca i postigne da skoro svi znaju za nju.

Kako tačno izgleda ova rutina?

 

 

Dakle, nakon što Meredit nanese prajmer na lice, ona istisne gomilu tečnog pudera na poleđinu svoje ruke, koji zatim pomeša drškom četkice za šminkanje, a zatim počinje da ga nanosi na lice. Potpuni haos na licu nastaje kada počne da ga trljate rukama zbog velike količine nanešenog proizvoda, a nakon ovog koraka sledi uklanjanje viška i blendanje sunđerom za šminkanje. Sledeći korak je nanošenje korektora na područje ispod očiju i na čelo i ponovno blendiranje korektora sunđerom, a moramo da priznamo da u ovom delu procesa lice zaista izgleda mnogo bolje.

 Mnogima ipak i dalje deluje da Meredit ima previše pudera na licu., ali to nije sve. Ponovo sledi nekoliko slojeva pudera u prahu, rumenila i hajlajtera. Rumenilo i hajlajter (koje Meredit nanosi mešanjem tri različite nijanse.

Nakon postizanja perfektnog tena, Meredit sređuje i ostale delove lica, a na samom kraju stavlja karmin. Rezultat je lice koje zaista izgleda kao da je propušteno kroz filter. Meredit tvrdi da joj je za ovu rutinu potrebno samo 10 minuta, iako je mnogima koji su se odlučili da je isprobaju obično bilo potrebno mnogo više, a uprkos tome što su se mnogi na kraju oduševili izgledom, dobrom delu njih se nije dopao osećaj velike količine proizvoda na licu.