in

Srpkinje će ih obožavati: Sandale Ivanke Tramp morate da imate u svom garderoberu ovog proleća

Srpkinje će ih obožavati: Sandale Ivanke Tramp morate da imate u svom garderoberu ovog proleća

Ivanka Tramp, ćerka bivšeg predsednika SAD-a Donalda Trampa, na društvenim mrežama se pohvalila odličnim prolećnim stajlingom.

Ivanka je poznata po favoriziranju komada koji će istaknuti njene obline, a jedan takav jeste i zanosan top asimetričnih krajeva, obogaćen laskavim remenom oko struka.

Ovaj neobičan modni komad vešto je uparila s jednim od trenutno najpoželjnijih suknji – plisiranim modelom s prorezom, u hit ružičastoj boji, dužine malo ispod kolena.

Sve je zaokružila bež torbicom i sandalama koje ćemo uskoro viđati na svakom koraku. Naime, Ivanka je dobro upućena u trendove jer su upravo modeli tankih kaiščića bili pravi hit u kolekcijama dizajnera za sezonu proleće-leto 2024.

 

 

 

Njen model ističe se sa dva nakošena, tanka remenčića zlatnog sjaja, koji pružaju ženstven i senzualan izgled, posebno u ovoj nijansi koja ostaje tražena i ovog proleća.

Prednost ovakvih sandala jest njihova svestranost i nosivost od jutra do mraka. Naime, jednako dobro izgledaju nošene na suknje ili pantalone, a njihova minimalistička elegancija čini ih prigodnim za nošenje od plaže preko grada pa sve do kancelarije i poslovnih sastanaka.

BONUS VIDEO: