in

Spoj udobnosti i stila: Trenerke koje liče na farmerke su novi trend koji osvaja modni svet

U svetu mode stalno su prisutni noviteti i inovacije, a trenutno se ističe jedan poseban trend – trenerke koje su osmišljene da izgledaju poput klasičnih farmerki. Ovaj neobičan spoj udobnosti i stila polako osvaja ulice širom sveta.

Nežne na dodir

U prošlosti, trenerke su bile rezervisane za opuštene trenutke kod kuće ili za sportske aktivnosti.  Kombinujući udobnost materijala koji podseća na klasični teksas s detaljima poput džepova i šavova, ove “farmerke” pružaju savršen spoj kežual i šik stila.

 

 

Jedna od ključnih prednosti ovog trenda je praktičnost, jer farmerke ponekad mogu biti neudobne. Na TikToku su mnogi objavili video zapise u ovim pantalonama, i na prvu, zaista se ne može reći da to nisu prave farmerke. Pantalone su napravljene od super mekanog pamučnog frotira koji izgleda kao teksas, ali je izuzetno nežan na dodir.

Dostupne u različitim uzorcima

Dostupne su u različitim bojama i uzorcima. Bez obzira jeste li ljubitelj klasičnih farmerki ili preferirate nešto razigranije poput izbledelog efekta, ovi komadi vam omogućuju da izrazite svoj stil na jedinstven način.

 

 

 

Kao što svaki trend nosi sa sobom određene dileme, tako i ove “farmerke” podstiču razmišljanje o granici između udobnosti i stila. Međutim, njihova sve veća popularnost sugerše da su ljudi spremni da prihvate ovu inovaciju i uživati u najboljem iz oba sveta.

BONUS VIDEO: