in

Široka majica? Evo kako da je suzite uz pomoć 2 sitnice, svi ih imamo u domu

Bilo da ste kupili pogrešan broj majice, pa vam je previše široka, ili ste se predomislili i sada želite da bude uža, donosimo trik koji će vam promeniti život. Jednu majicu ćete moći da nosite na dva načina.

Ovaj trik je sjajan za dame koje vole tzv. ,,blokette” izgled, zbog čega im je važno da kombinuju nežne i grube detalje, poput muških dresova i slatkih ženstvenih suknjica.

 

 

S obzirom da su dresovi i neke majice često preširoke, potrebno ih je suziti. U delu koji sledi ćemo pokazati i kako.

Majica po meri

Kako navodi TikTok influenserka Suu sužavanje dresa ili majice je vrlo lako. Potrebno je samo da pripremite dve zihernadle i jednu traku. 

 

 

Majicu okrenite naopačke, a onda pričvrstite dve zihernadle na delu majice koji dolazi ispod grudi, tako da jedna zihernadla stoji na levoj, a druga na desnoj strani. Kroz zihernadle provucite traku i vežite je u čvor. Okrenite majicu na pravu stranu i obucite je. 

Ovaj trik takođe možete primeniti i bez okrećanja majice naopačke. Jednostavno zakačite dve zihernadle na dve strane majice na leđima, Obucite majicu i potom je suzite vezivanjem trake u čvor, kao što je prikazano na snimku. 

 

Bonus video:

 

 

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /