in

S Oliver OUTLET je stigao u BIG FASHION OUTLET INDJIJU! Spremni su specijalni POPUSTI do petog APRILA!

S Oliver OUTLET je stigao u BIG FASHION OUTLET INDJIJU! Spremni su specijalni POPUSTI do petog APRILA!

Sada je otvorio je vrata svoje prve radnje i od tada nastavlja da širi poslovanje u Srbiji.

Danas, s.Oliver je otvorio svoju 12tu radnju u Srbiji, ali ujedno i svoju prvu radnju u Inđiji. U pitanju je outlet radnja u BIG outlet Indjija centru. Ova radnja prostire se na 333 kvadratna metra a u njoj možete pronaći brendove s.Oliver, QS by s.OLiver i Comma.

Alo

 

 

U svom asortimanu s.Oliver nudi nam garderobu, i aksesoare za muškarce, žene i decu, dok je njegova Black Label linija,elegantna linija namenjena za svečane prilike za muškarce i žene. QS by s.Oliver namenjen je mlađoj populaciji, dok je brend Comma, koji je takođe deo grupacije s.Oliver namenjen je poslovnim ženama, ali i on u sebi ima i casual liniju pod imenom Casual Identity.

Alo

 

 

Povodom otvaranja s.Oliver je spremio specijalan popust za sve svoje kupce koji dođu u periodu od 30.03. do 05.04. U pitanjiu je popust od dodatnih 20% na sve outlet cene, koje su već snižene do 50%.

Alo

 

 

O s.Oliveru:

Osnovan je 1969. godine od strane Bernda Frajera, s.Oliver grupa se razvila u jednu od vodećih evropskih modnih kompanija za samo nekoliko decenija i proslavila je 50. godišnjicu 2019. godine. Grupa zapošljava oko 5.100 ljudi širom sveta. Pored brendova s.Oliver i Q/S by s.Oliver, u portfoliju kompanije su i Comma, Liebeskind Berlin i Copenhagen Shoes.

O proizvodu:

Trenutno postoje tri segmenta životnog stila pod brendom s.Oliver, a svi ciljaju različite tipove kupaca. s.Oliver je najveći segment kompanije, fokusiran je na modu za žene i muškarce. Moderan i mladalački, QS by s.Oliver je namenjen tinejdžerima i mladim odraslim osobama, dok se s.Oliver black label obraća sofisticiranijoj publici sa generalno klasičnim stilom.

Pored ova tri glavna elementa, s.Oliver nudi i dodatne linije proizvoda kao što su ‘s.Oliver Bodywear’ (donji veš, pidžame, kupaće kostime za žene I muškarce), ‘s.Oliver Junior’ (odeća za novorođenčad, malu decu i decu) , ‘Triangle by s.Oliver’ (novi segment za veličine od 36 do 54) kao i s.Oliver accessorize  (torbe, kaiševi i kožna galanterija). Preko niza licenciranih partnera, kompanija takođe prodaje 12 licenciranih linija, uključujući ‘s.Oliver Shoes’, ‘s.Oliver Eyewear’, ‘s.Oliver Time’, ‘s.Oliver Jewelry’, ‘s.Oliver Home’. , ‘s.Oliver Fragrances’, ‘s.Oliver Umbrellas’, ‘s.Oliver Garden’ i ‘s.Oliver Baby’.

BONUS VIDEO