in

Retro čizme koje ponovo osvajaju svet: Mislili smo da se nikada neće vratiti u modu, a sada ih nose i Hajdi Klum i Hejli Biber

Retro čizme koje ponovo osvajaju svet: Mislili smo da se nikada neće vratiti u modu, a sada ih nose i Hajdi Klum i Hejli Biber

Čuveni gumeni đon inspirisan je sletanjem na Mesec, a njihova popularnost je rasla tokom 70-ih i 80-ih, da bi nakon toga pale u zaborav.

Preporod su doživele 2000-ih zahvaljujući Paris Hilton, koja ih je redovno nosila i naravno u roze boji. Paris je doprinela tome da se čuvene čizme presele sa skijališta na ulicu, pa nije bilo neobično videti devojke u haljinama i u ovim čizmama tih godina.

 

Sada su ponovo aktuelne, a Hejli Biber ih je izdigla na pijadestal najtraženijih. Ona je u novoj godini bila u ružičastim

Samo pitajte Hejli Biber, koja je u novoj godini bila u ružičastim Icon Low Moon čizmama koje je uparila sa Mugler mini haljinom.

Hajdi Klum je takođe ljubiteljka ove obuće.

Zanimljivo je da su verzije inspirisane njima lansirali dizajnerski brendovi kao što su Chanel, Fendi, Prada i Miu Miu dovoljno govori o popularnosti glomaznih čizama za sneg Moon Boot.

 

Nakon modne kuće Chloe, brend Moon Boot je ove sezone lansirao uzbudljivu liniju čizama u obliku capsule kreirane u saradnji sa brendom Alanui.