in

Prorezi sa strane, skroz gola leđa: Ana Ivanović u nikad izazovnijem izdanju – Crna haljina koja svakoj ženi dobro stoji

Naša najlepša teniserka Ana Ivanović svojom ležernošću, elegancijom i odmrenešću gde god se pojavi dobija samo reči hvale. U 2024. godinu uplovila je s još većim modnim iznenađenjima, a mnogi bi pomislili da ima najboljeg stilistu. Mogli smo da je vidimo u prelepim haljinama, među kojima je najveći utisak ostavila crna hlajina sa izraženim dekolteom.

Profimedia

 

Vilice su mnogima “pale” kada se nedavno pojavila na javnom događaju poznate marke u srcu Berlina. Slatka Ana te večeri je ponela najizazovniju modnu kombinaciju do sada. Bivša slavna teniserka odlučila se za elegantnu crnu haljinu, koja je imala proreze sa strane i skroz gola leđa. Dizajn haljine je vizuelno istanjivao njen struk, a obzirom da Anu nismo imali prilike da vidimo u ovakvom izdanju, reklo bi se da je ovo – najizazovnije do sada.

ana ivanović

Profimedia

 

Ponovo se odlučila za materijal od pliša, a nije pogrešila ni sa cipelama. Ukombinovala je crne grilonke sa crnim špicastim salonkama i tako dovela kombinaciju do maksimalne elegancije. Za kraj, potpun i pečat dala neutralna šminka i bujna, talasasta kosa. Očigledno je da je prirodno oduvek u modi, čime se vodi i Ana Ivanović.