in

Pokazala vrelo telo: Kortni Kardašijan podelila rođendanske fotke, usijala mreže svojim oblinama!

Kortni Kardašijan je prava zavodnica!

Zvezda  je 18. aprila napunila 45 godina i definitivno je započela svoje četrdesete u seksi stilu. Rođendan je proslavila na putovanju sa svojim najmilijima.

Ubrzo nakon posebne prilike,na Instagramu je objavila fotografiju u bikiniju snimljenu na plaži.

Mama četvoro dece je nosila šareni bikini i crne naočare za sunce. Odlučila se prilično minimalan izgled kako bi mogla da osunča telo.

 

 

Barker je pokazao koliko voli svoju ženu, sa kojom se zvanično venčao u maju 2022, u odeljku za komentare, napisavši: „45 nikada nije izgledalo tako dobro.

Ona je takođe uključila nekoliko drugih bezbrižnih trenutaka, poput izležavanja u širokoj majici sa svojim devetogodišnjim sinom Reinom, kojeg deli sa bivšim Skotom Disik, prenosi People.

Takođe je uključila i fotografiju na kojoj uživa u bazenu sa svojom 11-godišnjom ćerkom Penelope (koju takođe ima zajedno sa Disikom zajedno sa 14-godišnjim sinom Mejsonom).

 

 

Kardašijanka i Barker su na odmor poveli i svog novorođenog Rokija Trinaestog, kojeg su dočekali u novembru 2023. Par je pozirao sa svojom bebom ispred privatnog aviona na drugim slikama snimljenim sa porodičnog putovanja.

„45 putovanja oko sunca“, napisala je Kardašijan.

Još jedna nedavna prilika koja je zahtevala rotaciju kupaćih kostima bilo je prolećni raspust, na koji je Kardašijan krenula sa svojim sestrama Kim i Kloi Kardašijan i Kajli Džener. Pokazala je svoju figuru posle trudnoće u klasičnom crnom bikiniju.

 

 

Ona je je prihvatila svoje obline nakon porođaja – i o tome obavestila pratioce na Instagramu. Kao odgovor na nekoga ko je kritikovao njeno telo ispod rođendanske počasti koju je objavila Kim, Kardašijanka je odgovorila:

,,Volim ovu fotografiju! Ja i moje sestre uživamo na putovanju sa našom decom… a uspomene će trajati zauvek! I VOLIM ovo telo koje mi je dalo 3 moje velike bebe i mog malog dečaka.” 

 

 

Bonus video:

 

 

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /