in

Pogledajte joj noge! Bjanka Senzori proštala Diznilendom u još jednom šokantnom autfitu, ljudi pali u trans kada su videli

Kanje Vest i Bjanka Senzori su imali romantičan sastanak u Diznilendu. Za tu priliku, Senzori se odlučila za još jedan autfit koji napravio pometnju na mrežama. 

Video snimci koje su snimili posmatrači pokazuju kako Vest i Senzori uživaju u Diznilendu. Njih dvoje su šetali parkom ruku pod ruku, pri čemu je Vest nosio potpuno beli autfit sačinjen od dukserice i trenerke, a Senzori je nosila autfit koji je izgledao kao da je sačinjen od bodija i haljine u različitim nijansama žute. Najupečatljivija je bila činjenica da nije nosila cipele, već je odlučila da zavije stopala bež zavojima.

 

 

Na drugom snimku se vidi kako njih dvoje hodaju ka atrakciji iz ,,Ratova zvezda”, a osoba koja snima video doziva Kanjeovo ime i podstiče pogled u njihovom pravcu.

Senzorin i Vestov romantični izlet

Ranije ovog meseca, Vest i Senzori su primećeni na večeri u Los Anđelesu. Ona je nosila još jedan autfit koji je privukao pažnju, jer je izgledao kao komplet donjeg veša sačinjen od bež hulahopki i crnog grudnjaka. Izgled je zaokružila štiklama i crnom torbicom.

Profimedia

 

Vest je nosio potpuno crnu odeću sačinjenu od crnog džempera i odgovarajuću trenerku koje je upario sa naočarima za sunce i patikama.

 

Bonus video:

 

 

 

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /