in

“Oversize” odela su TOTALNI HIT za svaku damu sa stilom: Jedna boja je APSOLUTNO dominantna, a Tamara Dragičević je nosi na poseban način

“Oversize” odela su TOTALNI HIT za svaku damu sa stilom: Jedna boja je APSOLUTNO dominantna, a Tamara Dragičević je nosi na poseban način

 

Dugo se mislilo da su odela sa pantalonama namenjena isključivo muškarcima, a mnogobrojne revije visoke mode su uspele da dokažu suprotno. Prvobitno su predstavljani u uskoj, “fit” formi, dok se danas sve više kreiraju i ističu modeli u oversize siluetama.

Uz malu pomoć Victorie Beckham i Priyanke Chopre, ali i lookova koje smo mogli da vidimo na revijama Zimmermanna i Adam Selmana, pokazaćemo vam kako ovaj trend možete uklopiti u vaš stajling ove, ali i narednih sezona.

Ne samo što je glumica smelo ponela roze odelo već ga je kombinovala maestralno i sasvim sveže!

Opredelili se za vrlo bledu nijansu ili za neku jarku varijantu, ovakav komplet siguran je način da skrenete pažnju na sebe i zračite vedrinom, a srpska glumica Tamara Dragičević nosi pink odelo na poseban način.

Naime, zvezda filma “Toma”, podelila je na svom profilu na Instagramu kako pozira u vrlo trendi spoju strukiranog blejzera i dubokih pantalona, a kombinovala ih je tako da je čak i ovaj spoj učinila još efektnijim! Tamara je svom odelu dodala crno-belu košulju sa zebra printom, model klasičnog dizajna i nešto veće i šire kragne.

Iako se ovakav dezen obično koristi uz neutralne tonove, ukoliko ste modno smeli, zebrasti dezen izgleda još upečatljiviji s drečavijim nijansama, a glumica je sve “začinila” na još interesantniji način — teget-belim patikama za trčanje!

BONUS VIDEO