in

Ove tri frizure će EKSPLODIRATI u 2023. godini: Budite prvi koji će “furati” popularni trend

Ove tri frizure će EKSPLODIRATI u 2023. godini: Budite prvi koji će “furati” popularni trend

 

Ako je 2022. bila rezervisana za eksperimentisanjem sa stilovima koje nikada ranije nismo razmatrali, koji će biti najveći trendovi kose u 2023.? Pa, pre svega, zauzećemo isti razigrani pristup kosi i u novoj godini, isprobavajući nove frizure, boje, trikove za stilizovanje, formule i dodatke… U duhu inspiracije, Vogue je razgovarao sa nekim od najboljih svetskih frizera kako bi saznao koje trendove kose predviđaju u 2023. Spremite olovku i papir!

Box Bob

Bob frizure su svake godine sve popularnije i popolarnije, a ove godine posebnu pažnju privlači box bob. Oštra i ravna frizura, bilo da je nosite sa šikama ili bez, svakao će biti u centru pažnje.

Luxurious Long Hair

Za razliku od nekada popularnog izgleda samo prosušene kose na vetru, Heršeson kaže da se u 2023. okrećemo više ka stilizovanoj estetici. Za razliku od prethodnih godina kada je vladala opsesija kratkim frizurama i tako ostavila manje prostora za eksperimentisanje, luksuzna bujna i dugačka kosa je ponovo na tronu.

Seventies Bangs

Frizura koje je najtraženija u poslednje vreme u salonima – šiške u duhu 70ih. Koliko god da su svestrani, možete da promenite način na koji ih stilizujete: razbarušite ih tako da budu super lepršavi ili ih nosite kao raspletene na plaži.