in

Ove KRALJICE razbijaju sve PREDRASUDE: Imaju preko 60 godina, a važe za VANVREMENSKE modne IKONE

Ove KRALJICE razbijaju sve PREDRASUDE: Imaju preko 60 godina, a važe za VANVREMENSKE modne IKONE

 

Ako ste nekada čuli da je moda rezervisana isključivo za mlade dame, to nije istina. Od njih možete da pokupite najbolje “fore” kada je stil u pitanju.

Otvorite Instagram i primetićete da su najbrže rastuće grupe među uticajnim ljudima danas elegantne žene starije od 50 godina. Ove dame u zrelim godinama, poput Lin Slater, Grejs Ganem, Lind Rodin, Sofi Fontanel, na svojim Instagram profilima broje stotine hiljada obožavatelja koji su čak i duplo mlađi od njih i razbijaju sve predrasude da žene njihove generacije više nisu relevantne za modu.

Štaviše, ove dame u zrelim godinama ne boje se stilske odvažnosti, donoseći nam vanvremensku estetiku i apsolutnu autentičnost.

Ovih 50+ influenserki morate zapratiti.

Kolin Hejdmen

Nekadašnja stjuardesa sadašnji model za „Next models“. Kratka seda kosa, crveni karmin i beskompromisan stil su ono što opisuje ovu divnu damu. Jer „kad ako ne sad?“

 

Grejs Ganem

Možda i jedna od najpopularnijih 50+ influenserki, koja je u svet mode ušla preko ćerke, sada zarađuje od svog Instagram profila. Sarađivala je sa nekoliko velikih modnih imena a rado je viđen i gost na Nedeljama mode.

Jasmin Furmi

Južnoafrička dizajnerka, koja se prevashodno bavila socijalni radom, sjajajn je primer da moda pripada svima, kao i određeni komadi – koje bismo isključivo namenili mladima. Njen moto „Nikad se ne ponašaj u skladu sa svojim godinama“ upravo to i dokazuje.

Lind Rodin

Poznata stilistkinja voli da uparuje svoje outfite sa pudlom Vinks – tačnije sa njenom ogrlicom. Outfiti su joj bazirani na miksu kaputa i pantalona sa edgy elementima.

Lin Slater

Ova Njujorčanka, koja je inače profeskorka po struci, osvaja nas smelim outfitima i neobičnim kombinovanjem garderobe. Estetika joj se bazira na avangardi u street style-u.

Renia Jaz

Influenserka koja nam dolazi iz Poljske sa preko 130.000 pratilaca, neguje sofisticiran stil, a omiljene komade nalazi među dizajnerskim krojevima, koje sa lakoćom uklapa u dnevni stil – bez pretencioznosti.

Sofi Fontanel

Modna novinarka oličenje je francuskog šika bez napora, spajajući klasiku sa vintage komadima, oversized modelima i dramatičnim printovima.