in

Ova nijansa smeđe će biti GORUĆI TREND na leto 2023: Ton koji se ističe ultra visokom sjajem!

Ova nijansa smeđe će biti GORUĆI TREND na leto 2023: Ton koji se ističe ultra visokom sjajem!

Luksuzna smeđa kosa je obeležila godinu za nama, a kao jedan od najvećih trendova za 2023. frizeri najavljuju boju koja već osvaja TikTok. To je kombinacija braon boje i tzv. tečne kose, dva veoma popularna trenda u svetu kose, a sve za cilj da se istakne prirodan izgled, sa ultra sjajnim, svilenkastim pramenovima.

 

 

Frizeri je opisuju je kao smeđu nijansu dopunjenu ultra visokim sjajem, piše “Glamour”. Sjajan efekat može se pružiti bilo kojoj braon nijansi, ali što je boja tamnija to je efekat jači, efektniji i bogatiji.

 

 

Frizeri kažu za “Glamour” da sa dolaskom hladne sezone ljudi sve više biraju smeđe nijanse u kosi. To ne znači da je kosa jednolična, već je prošarana pramenovima, ali su oni znatno tamniji i izgledaju dosta prirodnije, za razliku od nijansi koje u kosi viđamo tokom leta.

 

 

Ove smeđe nijanse, koje sežu do najtamnije čokolade, bile su izuzetno popularne devedesetih godina prošlog veka. Setimo se samo Vinone Rajder i Ali Mekgrou. 

Kod ovakve boje kose, kućna nega je od izuzetne važnosti jer odabirom pravih proizvoda za negu možete pojačati utisak sjaja i luksuza vaše kose.