in

Ova 71-godišnjakinja osvaja svet mode: Sada je otkrila tajnu svoje lepote, MAGIJA je u ovom čaju

Ova 71-godišnjakinja osvaja svet mode: Sada je otkrila tajnu svoje lepote, MAGIJA je u ovom čaju

Vidimo sve više manekenki koje odstupaju od sadašnjih standarda. Moda se takođe otvorila ljudima svih uzrasta. Rosa Saito ima više od 70 godina i nedavno je započela svoju karijeru zahvaljujući promenama u industriji.

Ova 71-godišnjakinja osvaja svet mode

Brazilka Setsuko Saito ima 71 godinu i tek je pre nekoliko godina započela karijeru modela. Ranije se bavila pevanjem, pisanjem i crtanjem. Na mreži su je “izvukli” i ponudili fotografisanje, na šta je prvo okrenula glavu. Međutim, odlučila je da sarađuje nakon što je odagnala sumnje da ova industrija nije prijateljski nastrojena prema starijim ženama. Usvojila je umetničko ime Rosa Saito.

Lepa žena ima dugu sedu kosu, lepotu sa japanskim crtama i vitku figuru. Vrlo brzo je bila srdačno dočekana od strane modne industrije.

Nedavno je prošetala pistom tokom Brazilske nedelje mode. Ona je sve oduševila svojom siluetom koju je otkrila prilikom predstavljanja kupaćih kostima.

Mnogi ljudi zavide njenoj glatkoj koži i nedostatku bora. Saito je otkrio da je to zahvaljujući ispijanju čaja i izbegavanju visoko obrađene hrane. Zrela žena takođe ne zaboravlja na svakodnevnu negu – ona ​​stalno vlaži kožu alojom, kokosovim uljem i maslinovim uljem.

Evo modela koji se ne stide svojih godina

Rosa nije jedini model koji svoju karijeru razvija u odraslom dobu. Upoznajte neke od njih:

Dafne Self, 94 godine

Helena Norovic, 88 godina

Maia Musk, 74 godine