in

Otkrila je tajnu svoje mladolikosti: Botoks i filere zamenila je posebnom negom kože, izgleda deset godina mlađe

Eli Mc, poznata i kao Bambi Does Bjuti na internetu, otkriva svoje tajne o tome kako uspeva da izgleda kao da ima 23 godine, iako ima 33.

Ona tvrdi da njen plan ne uključuje botoks ili filere, već se oslanja na fine hidratantne magle, retinol, hidratantne serume, zaštitu od sunca i dvostruko čišćenje kože uveče.

U svom 13-sekundnom TikTok videu, koji je privukao 2.1 milion pregleda od kada je objavljen u novembru, McNamara bez reči prolazi kroz svoju rutinu i pokazuje sliku iz svojih 20-ih godina kako bi naglasila razliku na svojoj koži.

– Dajte toplu, vlažnu krpu i malo čistila jer ovo je “lice sa maramicom”, znate, gde je koža gruba i neujednačena. Imate bubuljice na čudnim mestima – rekla je McNamara dok je ponovo podelila staru sliku u svojoj TikTok objavi sa 590.000 pregleda.

– Imala sam ih po liniji kose. To su najveći pokazatelji da ne uklanjate šminku kako treba – rekla je o svojim bubuljicama i tamnim flekama. 

 

 

 

Skincare Rutina koja prkosi godinama

Ona često deli svoje bjuti  trikove sa svojih 462.000 pratioca na Instagramu i 278.000 vernika na TikToku. Ona je rekla da se nije posvetila nezi kože sve dok nije napunila 26 godina.

– Možete započeti režim nege kože u bilo koje doba – rekla je ona. 

– Samo je važno biti svestan da je koža vaš najveći organ i da je potrebno brinuti o njoj. Kako starite, možete početi da se fokusirate na specifične probleme sa kožom – dodala je. 

Režim nege kože za sve uzraste

Njeni najnoviji saveti dolaze usred tvrdnji da pripadnici Generacije Z brže stare od milenijalaca, zahvaljujući  filerima i elektronskim cigaretama. Jedna od najpoznatijih dermatologa iz Njujorka savetuje da se izbegava botoks kod mladih ljudi – jedna od pet praksi nege kože koje treba izbegavati, prenosi Republika.

BONUS VIDEO: