in

Ona ima kolekciju od 400 PARFEMA: Izabrala je PET omiljenih, smatra da su mirisi za sva vremena

Ona ima kolekciju od 400 PARFEMA: Izabrala je PET omiljenih, smatra da su mirisi za sva vremena

Bez obzira na to da li ste verni jednom klasiku ili ste kroz godine stvorili malu kolekciju u kojoj svaka mirisna nota nosi drugu emociju, nema ničeg boljeg od dodavanja malo omiljenog parfema da upotpunite svoj outfit pre izlaska.

I dok mnogi ljudi uglavnom imaju jedan omiljeni parfem koji kupuju iznova i iznova, jedna korisnica TikToka objavila je video u kojem je objasnila da ne funkcioniše na taj način jer ima više od 400 bočica parfema, piše Mirror, a prenosi Večernji.

Džozefin, koja se na TikToku zove @jusderose, podelila je kratki video svojih parfema pre nego što je objasnila da ih ima više od 400, a svoje omiljene podelila je sa svojim pratiocima.

 

 

Ona je izdvojila ovih pet: „Gris Charnel“, „Rouge Malachite“, „Levant“, „Delina La Rosee“, „Glossier You“.

„Nanosim parfem čak i pre spavanja“, rekla je u videu, a zatim je pokazala nekoliko luksuznih mirisa i opisala šta voli kod svakog od njih i zašto su joj omiljeni.

Objasnila je da voli da nanosi parfem jer je to smiruje, opušta, jer miriše čisto, a i zbog toga što često prima komplimente.

 

 

Korisnici koji su pogledali video bili su oduševljeni njenom kolekcijom parfema.

„Moj životni cilj je da imam što više parfema“, napisala je jedna korisnica.

„Imam neke od ovih parfema koje si pokazala i odlični su“, komentarisala je druga, a treća je dodala: „Jedino što me muči je što mi za ovo treba dosta para.“

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO