in

Oduzima dah: Selena Gomez prošetala u zavodničkom crnom kompletu, nikad nije bila lepša

Selena Gomez je obukla zapanjujući kožni ansambl za svoj najnoviji poslovni izlet. Holivudska zvezda nosila je potpuno crni autfit za samit ,,TIME 100″ u Njujorku u Linkoln centru, pokazujući svoju sofisticiranu frizuru i nežnu šminku.

Pevačica je uslikana kako stiže na događaj, gde je izabrana za govornicu na prestižnoj ceremoniji. Ovog puta Selena je odlučila da obuče kožni korzet, kao deo svoje maksi haljine koja grli telo koju je dizajnirao Brandon Maksvel, sa prorezom na leđima.

Selena je upotpunila izgled crnim otvorenim štiklama i crnim kaputom od veštačke kože, dodajući dijamantsku ogrlicu, male naušnice i kožnu tašnu. Zvezda je primećena kako nosi naočare za sunce ispred događaja, gde se kasnije sastala sa drugim slavnim gostima.

Selena je izašla na scenu kako bi govorila na panelu ,,The Beauty of Impact”. Pridružila joj se Elise Koen, potpredsednica društvenog uticaja i inkluzije u njenoj kozmetičkoj kompaniji Rare Beauty, a događaj je moderirala urednica ,,Time”-a Lusi Feldman.

Zvezda se proslavila u industriji lepote nakon što je lansirala svoj brend 2020. godine, koji je sada procenjen na 2 milijarde dolara. Obožavaoci glumice čekali su je ispred događaja da bi bacili pogled, pre nego što je ušla u svoj crni automobil. Selena je bila sva nasmejana na događaju, šetala je crvenim tepihom i pozdravljala se sa svojim vršnjacima.

Njen poslednji izlazak dolazi nakon što je primećena sa svojim dečkom Benijem Blankom u Njujorku, kako uživa u njihovom sastanku i gleda košarkašku utakmicu između Njujork Niksa i Filadelfije u Medison Skver Gardenu, prenosi Hola! .  

 

 

Bonus video:

 

 

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /