in

Od albino devojke do zanosne brinete: Njena transformacija je zapalila internet, nije prepoznala sebe u ogledalu

Mnoge žene žele da odu kod plastičnog hirurga kako bi operacijama izmenile nešto na licu ili telu što im se ne dopada. Međutim, ponekad je najveća transformacija promena boje kose ili frizure. Kad se tome dodaju profesionalna šminka i drugačiji način oblačenja, promena kompletnog izgleda je neverovatna.

Albino devojka ne samo da ima porculanski beo ten, izrazito belu kosu, trepavice i obrve, već i svetloplave oči, a bila je obučena u belo. Vešte ruke frizera najpre su njenu belu kosu ofarbale u srebrnu koja je moderna poslednjih nekoliko godina. Za potrebe ove transformacije su joj kosu čak poprskali tamnim sprejem, tako da na kraju transformacije postala crnka.

Potom su je našminkali ističući njene oči i jagodice, dok joj je lice bilo uokvireno tamnom kosom koja je padala sa jedne strane lica, dok je drugi deo kose bio pričvršćen šnalama od bisera.

Umesto bele košulje obukla je usku plavu majicu koja je istakla njeno bujno poprsje. Tek kad je sve završeno, devojka je pogledala u ogledalo i nije mogla da veruje šta vidi. Oči su joj se napunile suzama dok je u neverici gledala svoj novi odraz u ogledalu.

 

 

 

– Poklon frizera nije samo transformacija, niti puko izvlačenje pramenova, već i samopoštovanje i samopouzdanje njihovih klijenata. Kreativnim dodirom, frizeri i šminkeri imaju moć da otkriju novu sliku, odražavajući unutrašnju lepotu i obezbeđujući obnavljanje koje uz to ide, a koje je van fizičkog izgleda. Svaki pramen, boja i stil su potezi četkicom po platnu samoizražavanja, postajući jedinstveno i revitalizirajuće putovanje za one koji se predaju frizerskom i šminkerskom talentu – piše u opisu snimka.

Komentari za ovu transformaciju su bili isključeni, ali najverovatnije je bilo mnogo onih koji bi podelili mišljenje da ova devojka sada izgleda fantastično.

BONUS VIDEO: