in

Obrišite BORE u sekundi: Pronašli smo vrhunski serum, odgovara svakom tipu KOŽE i morate da ga imate u svom neseseru

Obrišite BORE u sekundi: Pronašli smo vrhunski serum, odgovara svakom tipu KOŽE i morate da ga imate u svom neseseru

Hijaluronska kiselina jedan je od najpoznatijih preparata koji se koristi u industriji lepote. Ova prirodna gelasta supstanca, koja se nalazi u većini organa našeg tela, može se naći i u različitim vrstama kozmetičkih proizvoda kao što su kreme, gelovi, serumi, masti, kapi za oči i tablete. Hijaluronska kiselina u kremama ili serumima proizvodi se u laboratoriji koristeći biotehnološki proces i precizno je prilagođena potrebama različitih tipova kože.

Promo/Avon

 

 

Hijaluronska kiselina jedan je od najboljih sastojaka proizvoda za negu lica, bez obzira koji tip kože imate i kog ste uzrasta. Redovno korišćenje seruma za lice daje koži čvrstoću, a u isto vreme je čini glatkom i elastičnom, čini da se otvorene pore na licu smanje, da se zategne koža lica, ublaže bore, da se poveća nivo vlažnosti kože i da se poboljša njena hidratacija.

Kompanija Avon pripremila je nešto novo za sve koji žele da uvedu ovaj sastojak u svoju rutinu i pruže svojoj koži odgovarajuću negu, naročito tokom zimskog perioda kada joj je potrebna bolja zaštita – Anew serum sa kompleksom 3,5% hijaluronske kiseline.

Promo/Avon

 

 

Poznato je da serumi za lice stvaraju višestruke benefite za našu kožu. Anew serum sa kompleksom 3,5% hijaluronske kiseline hidrira i zadržava vlažnost, umanjuje vidljivost finih linija i podiže nivo hijalurona u koži čineći je svežom i blistavom.

Korišćenjem kozmetike i preparata kao što je Anew serum na bazi hijaluronske kiseline, koža dobija neophodnu hidrataciju, pa izgleda mlađe, lepše i svežije. Formula Anew seruma sa 3,5% hijaluronske kiseline ima i dodatno napredno trostruko dejstvo jer hidrira i zadržava vlažnost, umanjuje vidljivost finih linija i podiže nivo hijalurona u koži, čineći je svežom i blistavom.

Novi Anew serum sa kompleksom 3,5% hijaluronske kiseline dostupan je u brošuri od 1. januara po ceni od 1.790 dinara, kao i na sajtu www.avon.rs.  Možete ga poručiti onlajn, a stiže direktno na vašu adresu!