in

Nevena izgleda kao BOGINJA: Ona je najpoznatija fitnes influenserka, telo joj je kao IZVAJANO, a evo šta jede pa izgleda tako SAVRŠENO

Nevena izgleda kao BOGINJA: Ona je najpoznatija fitnes influenserka, telo joj je kao IZVAJANO, a evo šta jede pa izgleda tako SAVRŠENO

 

Navike koje ima Nevena Komazec dovele su je do njene savršene linije. Tako da svi mogu da se odreknu sopstvenih navika koje su loše po njihov izgled i liniju. 

Mnoge devojke koje prate Nevenu, vide kako je sjajne rezultate postigla sa svojim telom zahvaljujući disciplini koje se pridržava.

Kada se upustimo u promenu vezano za fizički izgled, važno je da povedemo računa prvenstveno o treningu i ishrani, ali je potrebno i da se pridržavamo navika koje su neophodne kako bi došlo do dobrih rezultata.

– Takođe jedem kasnije uveče ako sam gladan. Ne gledam na sat i san mi je poremećen ako sam gladna, a ne ako jedem kasnije. Hranim se raznovrsno i kvalitetno, svakodnevno jedem ugljene hidrate i raspoređujem ih tokom dana, jer tako najbolje funkcionišem i imam snage za jači trening sa tegovima. Bila sam u deficitu jedno vreme, ali ne zadugo jer vrlo brzo smanjujem telesne masti i generalno gubim na težini. Nastavila sam da jedem dobro, ali količine su bile manje.

PREHRANA U JEDNOM DANU:

Doručak

Jaja s povrćem i zobena kaša s voćem. Ovo jedem svaki dan jer mi se kombinacija sviđa, a volim obilniji doručak.

Posle treninga: Protein i banana

Ručak

Meso, riža ili neki drugi izvor ugljenih hidrata kao krumpir, kvinoja, proso

Obavezno salata kao prilog

MEĐUOBROK: Avokad tost ili proteinski puding s voćem ili chia puding

Večera

Meso s povrćem ili mladi sir s povrćem.

BONUS VIDEO