in

Nekad najlepša devojčica na svetu očarala Kan

Nekad najlepša devojčica na svetu očarala Kan

Francuski model Tilen Blondo, mnogima poznata kao “najlepša devojčica na svetu”, ponovo je privukla pažnju svojim besprekornim stilom na crvenom tepihu Filmskog festivala u Kanu.

Uspešna manekenska karijera

Nekada najlepša devojčica, danas je uspešan model sa 23 godine i izgleda senzacionalno. Manekenka Tilen Blondo postala je glavna tema kada je, rame uz rame sa zvezdama poput Kejt Blanšet i Bele Hadid, prošetala crvenim tepihom 77. Filmskog festivala u Kanu.

Elegancija na crvenom tepihu

Ona je bila među zvanicama na premijeri filma “Šegrt”, a čim je kročila pred predstavnike medija, oduzela je dah elegancijom i lepotom. Za ovu priliku, Tilen je nosila ženstvenu crnu haljinu brenda Živanši, protkanu diskretnim čipkanim detaljima, koju je upotpunila raskošnim komadima nakita francuskog brenda Mesika.

Crna toaleta koja savršeno prati siluetu tela i na diskretan način ističe sve adute, ispraćena nenametljivom zalizanom punđom i šminkom zemljanih tonova, bila je pravi modni pogodak. Svojom pojavom, Tilen je demonstrirala idealan spoj elegancije i modernog stila.

Od detinjstva do slave

Tilen, ćerka nekadašnjeg francuskog fudbalera Patrika Blondoa i televizijske voditeljke Veronike Lubri, postala je planetarno poznata kada ju je 2006. godine dečije izdanje magazina Vogue proglasilo najlepšom devojčicom na svetu. U 16. godini, potpisala je ugovor sa poznatom modeling agencijom IMG Models i započela saradnju sa brojnim luksuznim brendovima kao što su Prada, Versaće i L’Oréal Paris.

Osvrnuvši se na slavu koju je stekla sa samo 6 godina, Tilen je u jednom intervjuu izjavila kako tada nije bila svesna svoje popularnosti. “Kada si mali, ni ne obraćaš toliko pažnju na te stvari”, rekla je Tilen. “Ljudi bi me pitali da li sam svesna toga da sam najlepša devojčica na svetu, a ja bih im samo odgovorila da sam obična tinejdžerka, koja voli da provodi vreme na svom ajpedu.”

Zdravstveni izazovi i povratak

Ćerka Patrika Blondoa 2021. godine otkrila je javnosti da je imala velikih zdravstvenih komplikacija zbog problema sa policističnim jajnicima, te je morala da se podvrgne operaciji. “Ove godine sam bila kod tri različita ginekologa, posetila sam više od četiri radiološka centra u Parizu i svi su mi rekli: ‘Nije ti ništa’. U trenutku sam pomislila da umišljam, ali drago mi je da nisam odustala. Sada se osećam mnogo bolje, osećam se slobodno”, zaključila je Tilen Blondo.

Iako je odavno odrasla, Tilen Blondo i dalje zrači neodoljivom lepotom i stilom, potvrđujući svoju titulu ikone lepote i mode.

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /