in

Našminkajte se OVAKO za novogodišnju NOĆ: Šest ideja i TRENDOVA koji će vam pomoći da OBORITE sve sa nogu od GLAMURA!

Našminkajte se OVAKO za novogodišnju NOĆ: Šest ideja i TRENDOVA koji će vam pomoći da OBORITE sve sa nogu od GLAMURA!

Kada novogodišnja noć dođe, svaka žena želi da izgleda gotovo zasvršeno, da sija! Idealan dan za full šminku i šljokičavu odeću!

Za ove mejkap trendove ne morate da budete profesionalci da bi izgledali savršeno za novogodišnju noć.

Neonske boje 

Dodavanje jarke nijanse u unutrašnje uglove očiju je kreativan način da dodate boju svakom izgledu šminke bez potrebe za mukotrpnim blendanjem. Radi sa svim bojama, ali posebno volimo neonske nijanse. 

 

 

Takođe, možete i iscrati deblji ajlajner ili samo naneti kao senku. Izbor je na vama. 

Ajlajner iz više uglova

Nanesite ajlajner u kao i obično preko linije trepavica, a zatim produžite liniju od kraja krila, gore i iznad pregiba. Ovo malo pojačava vašu krilatu olovku za oči i idealno je za posebne prilike. Nanesite čistim potezom na uglove očiju da biste podesili izgled.

 

 

Jarke senke i sočni tonovi 

Senke za oči i jarkim tonovima je uvek dobra ideja kada želite da se igrate bojom na očima. Koju god da boju odaberete izgledaćete nesvakidašnje i savršeno.

 

 

 

Zlatni tonovi

Volimo da mislimo da je prikladno da nosimo šljokice u bilo koje doba godine, ali novogodišnja noć nam daje zeleno svetlo da nosimo onoliko šljokica koliko želimo. Nanesite šljokice na kapke četkom za senke koliko god želite, jer nikad nije dosta šljokica!

 

Tamne nijanse

 

Ako želite da u novogodišnjoj noći izgledate zavodvljivo i seksi, tamne senke su idealne za vas. Ipak, ne preporučuju se ženama koje imaju sitnije oči, jer će ih dodatno smanjiti. 

 

 

Ajlajner i crveni karmin

 

 

Najlakši način da poboljšate svoj izgled za nekoliko sekundi je da nosite crveni karmin! Crvena boja je povezana sa srećom pa je tako skoro svi nose za novogodišnju noć. Izvucite ajlajner, stavite crveni karmin i zablistajte!

BONUS VIDEO