in

Najveći MODNI trendovi za 2023. godinu: Poznate dame ih već NOSE, a jedan viđamo STALNO i veoma je popularan

Najveći MODNI trendovi za 2023. godinu: Poznate dame ih već NOSE, a jedan viđamo STALNO i veoma je popularan

Kako se bliži kraj godine, tako se sumiraju i utisci u modnom svetu. Šta će biti trend i šta ćemo najviše viđati, možemo da zaključimo po modnim poslasticama koje su pripremile poznate ličnosti.

Možda ćemo morati da se strpimo još koji mesec kako bi stigli trendovi i na naše tržište, ali i kako bi napolju bilo toplije.

Već nedeljama možemo primetiti da poznate ličnosti nose slične komade. Inspiraciju crpe direktno sa modnih pista, tačnije njihovi stilisti, koji će i nama biti servirani na tacni.

Među njima su Hejli Biber, Emili Ratajkovski, Bela Hadid, Džena Ortega, Olivija Vajld, Amal Kluni., Emina Jahović, Kaja Gerber, Upravo su ove dame nosile komade odeće koji će biti broj jedan u prodavnicama. U te komade spadaju aksesoari, poput duplih kaiševa, uskih dubokih čizama. Mogu se naći i haljine maksi dužine uskih silueta, kao i providne, čipkaste haljine, ali i prozirne haljine sa šljokicama. Moramo da spomenemo i trenutni zimski hit, suknje do kolena.

U nastavku, pogledajte koji su to modeli koji će biti aktuelni 2023. godine kako biste pronašli inspiraciju za svoje autfite.

Uska maksi haljina

 

 

Dupli kaiš

 

 

Suknja do kolena

 

 

Duboke čizme

 

 

Šljokičasta, prozirna haljina

 

 

Providna, čipkasta haljina

 

 

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO