in

Moderni lakovi na nokte: Ovo je 6 najpopularnijih boja za proleće, odmah ih uvrstite u kolekciju

Pastelni manikir je sinonim za proleće. Ovo je 6 najtraženijih boja lakova za nokte za pedstojeću sezonu.

Žuta kao puter

Kremasta, mlečno žuta nijansa odlično stoji svim damama, bez obzira na ton kože, a neutralne odevne kombinacije će trenutno osvežiti. Ova nijansa žute savršena je ravnoteža između razigranog i sofisticiranog, što je čini odličnim izborom za sve prilike.

 

 

Boja lavande

Bilo da se nosi kao običan, jednobojni manikir ili kao alternativa klasičnom belom francuskom manikiru ili samo kao naglasak, na jednom noktu, nećete pogrešiti s ovom prigušenom nijansom ljubičaste.

 

 

Pistaći zelena

Top nijansa zelene među trendovima za manikir. Osvežavajuća alternativa tradicionalnim mint pastelnim bojama. Priziva osećaj mira, poput sunčanog poslepodneva u prirodi. Odlična je za one koji žele da daju jedinstvenu notu svom izgledu.

 

 

Svetla boja breskve

Ova pastelna boja je topla, podseća na zalazak sunca u prelepo prolećno veče. U isto vreme je elegantna i romantična.

 

 

Nebesko plava

Ima li boljeg načina za podizanje raspoloženja od svetloplave boje na noktima? Podseća na vedre prolećne dane kada na nebu nema ni oblačka.

Svetloroze

Klasična i šik, svetloroze boja je najelegantnija od svih nijansi ove boje, a pristaje svima, uz svaki oblik ili dužinu noktiju. To je izbor za sva vremena koji nikada ne izlazi iz mode. Nenametljiva je, a istovremeno moderna, što je čini omiljenom među onima koji vole suptilan, ali trendi izgled.

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /