in

Megan Markl u crvenoj haljini

Megan Markl je bila velika modna inspiracija na Nigerijskoj turneji sa princom Harijem.

Nakon što je putovanje započela u kolekciji odevnih kombinacija neutralnih tonova, odlučila se za smelu crvenu haljinu, koja je imala posebno značenje.

Tokom panel diskusije sa dr Ngozijem Okonjo-Ivelalom, generalnim direktorom Svetske trgovinske organizacije, Megan je rekla da je njena haljina boje trešnje inspirisana „neverovatnim“ šarenim modnim izborima naroda Nigerije i počasti njenom nasleđu.

 

 

Međutim, nije se istakla samo živa crvena nijansa, već i volani duž njenog poruba, što je romantičan detalj koji Laura Dern takođe voli da nosi po toplom vremenu.

Volani ne samo da daju elegantan dodir, već mogu i učiniti vašu odeću lepršavijom, ističe People.

Kopira princezu Dajanu

Megan Markl voli da prati modu i ima svog stilistu koji joj pomaže da izgleda lepo u svakoj situaciji. Međutim, tokom posete Nigeriji koristila je i trikove princeze Dajane, što nije promaklo veštom oku upućenih.

Njen elegantni outfit koji su činile jednostavna duga bela haljina bez naramenica i sandale u boji kože, upotpunila zlatnom oglicom koja je pripadala princezi Dajani, a već u subotu nosila je drugu kombinaciju inspirisanu Harijevom majkom.

 

 

Subotu je obeležila odvažna kombinacija u belom, a oko vrata je nosila čvrstu zlatnu ogrlicu, istu onu koju je Dajana nosila tokom posete ovoj zemlji. Princ Hari i Megan su otputovali u Nigeriju na poziv čelnika štaba nigerijske vojske.

Profimedia

 

Bivša glumica imitira princezu Dajanu kako bi se približila javnosti, jer je poznato koliko su je ljudi širom sveta voleli. Osim ponašanjem i javnim pomaganjem najugroženijima, Megan se poslužila i Dajaninim proverenim stilskim formulama.  

 

 

Bonus video:

 

 

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /