in

Majli Sajrus trenira u štiklama

Majli Sajrus se za trening oblači glamuroznije nego što smo očekivali.

U intervjuu za magazin W objavljenom u ponedeljak, 3. juna, pop zvezda (31) je rekla da voli da ide u teretanu u štiklama.

,,Moja mantra je- ‘Vežbaj kako nastupaš'”, rekla je pevačica pesme ,,Flowers”. „Zbog toga treniram u štiklama. Teretana izgleda veoma naporno, ali ja imam Guči štikle jer me podsećaju na Merilin Monro. Uglavnom treniram u štiklama. Stalo mi je do feminizacije prostora za vežbanje, jer je oprema za vežbanje uglavnom ružna.”

Dok vežbanje u štiklama sigurno doprinosi njenoj neverovatno zategnutoj građi, dobitnica Gremija je rekla da joj ritual takođe pomaže da kanališe svoju personu na sceni.

„Definitivno imam personu — proširenu, potpuno realizovanu verziju sebe koju koristim kao izvođač“, objasnila je ona. ,,Ali postoji deo mog života koji je vrlo intiman, uzvišen i tajan.”

Glumica i pevačica je rekla da njeni mentori u industriji Bijonse i Doli Parton takođe mogu da se poistovete sa personom izvođača.

Robyn BECK / AFP / Profimedia

 

„Mislim da je to zaista sladak deo našeg odnosa, jer sam u poslednjih nekoliko godina zaista zaključala svoju privatnost i ono što delim sa javnošću“, rekla je Majli o Bijonse, sa kojom je nedavno sarađivala na albumu superzvezde koji nosi naziv ,,Cowboy Carter”. ,,Ona je ista. Deo našeg odnosa čini sigurnost koja postoji među nama.”

Nastavila je: ,,Pisanje pesama ili posao su samo mali deo mog odnosa sa njom—i sa Doli, i sa bilo kim. Naše persone imaju odnos, ali i mi imamo odnos. I to volim.”

Bijonse je takođe imala uticaj na Majlin prepoznatljiv stil.

Bijonse mi je poslala jaknu House of Dereon na kojoj je pisalo Majli na leđima u zlatnim detaljima, i farmerke sa mojim imenom, podelila je ona. 

 

 

Bonus video:

 

 

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /