in

Košulja Marte Stjuart – Najžena

Marta Stjuart tiho proglašava da je stigla sezona teksas košulja. 

Čini se da poznata kuvarica nosi opuštene teksas košulje onda kada želi da napravi pauzu od svojih savršenih kompleta. Primetili smo da je Stjuartova u maju nosila tri različite košulje, od kojih je svaka imala malo različite nijanse i stil.

Lako je razumeti zašto naginje ka ovom stilu. Teksas košulje su definicija svestranosti i mogu se nositi otkopčane dok radite u bašti kada je prohladno, ili zakopčane na ručku sa prijateljima.

Čini se da se Stjuartovoj sviđa ovaj stil, bilo da pokazuje svoj najnoviji projekat uređenja ili obilazi njujoršku pekaru. Košulje su elegantne, lagane, bezvremenske i uklapaju se u njenu estetiku, ističe People.

Neke poznate ličnosti su otišle korak dalje, tako što su se odlučile da spoje teksas jakne sa farmerkama od teksasa.

Džulijan Mur je ranije ovog proleća u Njujorku pokazala autft ,,teksas na teksasu”, dok je Kejti Holms oduševila fanove tako što je uradila isto sa setom bez rukava u tamnijoj nijansi.

Marta Stjuart se pokazala kao bogata modna inspiracija za prelazni period, i zato ispod predstavljamo neke od njenih najboljih autfita:

Roze košulja

Zvezda je nedavno podelila kratak video na Instagramu u kome je promovisala svoju ,,Strawberry Ombre” tortu za Dan majki. Pored lepršavih slojeva ružičaste torte i bogate glazure,  Stjuartina ženstvena košulja je takođe privukla veliku pažnju.

Printscreen/Instagram/marthastewart

 

Njena lagana i prozračna ružičasta košulja je slična onima koje smo uočili na Tejlor Svift, Kejti Holms i drugim  poznatim ličnostima kada su temperature počele da rastu.

Praktičan džemper

Marta Stjuart je uvek spremna, a tako i njena garderoba. Kada je stiglo prolećno vreme, iznela je genijalnu prelaznu vremensku osnovu za koju niste znali da vam je potrebna.

Marta

Printscreen/Instagram/marthastewart

 

Dok je bila na večeri u Las Vegasu u svom restoranu ,,The Bedford”, slavna kuvarica je nosila poslovni, a ujedno i opušteni džemper na raskopčavanje, koji je uglavnom držala zakopčan.

Ne samo da je takav džemper odličan za prelazn period, već je idealan i za održavanje toplote u prohladnim, klimatizovanim restoranima.

Pantalone za desetku

 

Stjuartova je nosila lagane farmerke ravnih nogavica u nedavnoj objavi na Instagramu. 

Nosila je kratki model sa velikom plavom košuljom od teksasa i patikama. Njen autfit je istovremeno bio ležeran i kul. Ona nije jedina obožavateljka belih farmerki sa ravnim nogavicama: Riz Viterspun ih je takođe nosila nedavno.

Marta

Printscreen/Instagram/marthastewart

 

Stjuartova je dugo bila ljubiteljka belih pantalona. Nosila ih je uz veliki beli sako i pleteni top za modni događaj 2022. godine, a takođe i u objavi na Instagramu prošle godine dok je putovala po Italiji. 

 

 

Bonus video:

 

 

 

 

 

 

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /