in

Komforno i sa stilom: 4 najmodernija odevna komada za žene preko 50 godina

Treba da nosite ono što želite i da se osećate samouvereno u bilo kom starosnom dobu. Ukoliko tražite načine da se obučete tako da vam bude komforno i udobno u toplim danima, onda su ova 4 odevna komada idealna za vas, pogotovo ako imate preko 50 godina.

 

 

Lanene pantalone

Tražite svoju odeću dok se vreme zagreva? Abi Madan, suosnivač i kreativni direktor veleprodajnog proizvođača večernje odeće Amarra, kaž da se lanene pantalone lako mogu smatrati „letnjim proizvodom“.

Lanene pantalone možete da uparite uz mnogo različitih varijanti, zato su savršen komad za vas orman. Nogavice su šireg kroja, što omogućava koži da diše kada krene da se temperatura penje.

 

 

Lanene košulje

Lan može da napravi razliku i kada je reč o gornjem delu. Brajan Lim, osnivač festivalskih modnih brendova iHeartRaves i Into The Am, kaže da su lanene košulje „bezvremenska opcija“ za sve uzraste.

Materijal je lepršav, tako da je idealan za letnje dane, pogotovo ako imate preko 50 godina jer vam pruža opušten, a u isto vreme elegantan izgled, uz pomoć kog možete da prikrijete nedostatke.

 

 

Svilene haljine

Još jedan idealan materijal za žene preko 50 godina je svila, navode modni stručnjaci. Duga, svilena haljina je odlična za tople kao i za hladnije dane. Pruža sofisticiran izgled i možete da je kombinujete uz ravnu obuću kao i uz potepice. Takođe možete da prikrijete neke nedostatke na koži koje vam se ne dopadaju.

 

 

Kaftani

Ako želite da izgledate malo jedinstvenije i elegantnije dok ste još uvek prikriveni, kaftani bi mogli biti pravi izbor za vas.  Napravljeni od lakih, prozračnih materijala pružaju elegantan izgled, a isto tako pružaju osećaj udobnosti i rashlađenosti, piše sajt Best life.


Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /