in

Koja carica! Ona je na festivalu u Kanu nosila japanke, kada čujete zašto, razumećete je skroz

Krajem prošlog meseca završen je 76. Kanski festival, koji je okupio brojne poznate ličnosti i ljubitelje sedme umetnosti.

Publika je uživala u premijerama filmova, ali je podjednaka pažnja bila usmerena i na crveni tepih, na kojem su poznate dame prošetale kreacije.

Neke su ušla među najprovokativnije, neke su bile svedene, a jedno od najupečatljivijih izdanja bilo je i pojavljivanje glumice Dženifer Lorens na crvenom tepihu. Dženifer Lorens je zamalo ponela titulu kraljice elegancije dok svima nije u oči upao njen izbor obuće.

Naime, glumica je uslikana kako se spušta niz stepenice u crnim japankama koje se nisu videle od haljine.

 

 

 

Bilo je nejasno šta se dogodilo. Osim što su japanke poslednje što se očekuje na crvenom tepihu, a pogotovo u kombinaciji sa ovako elegantnom haljinom, fotografima nije promaklo ni da je Dženifer u jednom trenutku nosila crvene salonke.

Bilo je mnogo pitanja, a tek nedavno je glumica objasnila šta se krije iza japanki.

– To nije bila politička poruka, nije da je ne bih poslala. Nisam imala pojma dok nije izašlo na videlo da je postojala cela kontroverza sa ljudima koji su nosili ravne cipele, ili kao, hodali su bosi crvenim tepihom. Nisam imala pojma – rekla je nedavno za ETonline i dodala:

– Razlog je taj što su mi cipele bile broj veće-

Oskarovka je objasnila da se sve desilo prilično spontano.

– Imala sam cipele na visoku štiklu, ali onda sam shvatila da sam zaboravila da se slikam sa svojim produkcijskim timom i morala sam da se spustim do njih. Znala sam da ću se loše provesti ako idem niz stepenice u cipelama na štiklu koje su mi velike, pa sam obula japanke, na šta su svi rekli: Vau, kakav stav!- rekla je Dženifer.